Helen Mirren și Jane Fonda, modele pe podiumul de la Paris Fashion Week. Cât de grațios au defilat!

Ele sunt două dintre cele mai cunoscute actrițe, veterane la Hollywood, cu o carieră de succes de mai bine de 50 de ani. Helen Mirren, 72 de ani, și Jane Fonda (79) au fost modele la un show incendiar din cadrul Săpămânii Modei de la Paris. Cele două actrițe au dus moda la un alt nivel, duminică, când au fost în centrul atenției la show-ul u L’Oreal  din Paris.

Au peste 70 de ani și au uimit cu frumusețea lor fără vârstă la Săptămâna Modei de la Paris.

Deși au trecut de mult timp de prima tinerețe, actrițele câștigătoare de Oscar au făcut deliciul spectatorilor îmbrăcate în haine de gală, pe podium, alături de modele de top. Machiate, coafate și dichisite, Helen și Jane au fost dovada unei încrederi care pur și simplu sfidează orice vârstă. Cu o atitudine de model profesionist, cu haine special alese pentru acest eveniment, cele două actrițe au defilat cu grație pe scena amplasată pe Champs-Élysées, alături de profesionistele din domeniul fashion.

Helen Mirren a purtat o ținută retro de inspirație masculină.

În timp ce Helen a purtat un outfit de inspirație masculină, cu trenci negru, pantaloni palazzo în carouri și cu un baston retro în mână, Jane a fost definiția feminității într-o rochie lungă, strâmtă, cu imprimeu animal print. Fiind vorba de unul dintre cele mai mari branduri de frumusețe din lume, nu este de mirare că cele două staruri au ales să reprezinte lumea filmului pe podiumul de la Săptămâna Modei din capitala franceză.

Jaen Fonda, în vârstă de aproape 80 de ani, a fost definiția senzualității într-o rochie mulată, animal print.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA