Helen Mirren, dărâmată de durere. Actrița a dezvăluit cauza morții fiului său vitreg

20 aprilie, 2022

Actrița a anunțat îndurerată, marți, că fiul său vitreg s-a stins în urma unui diagnostic rar.

Rio Hackford a murit la vârsta de 51 de ani, pe 14 aprilie. Helen Mirren a dezvăluit de ce boală rară și gravă a suferit bărbatul, ceva ce apare de regulă la persoanele trecute de 60 de ani.  Fiul său vitreg a avut o formă rară de cancer, mai exact, melanom uveal.

Melanomul uveal reprezintă cel mai frecvent cancer primar intraocular, dar totodată unul dintre cele mai rare tipuri de cancer existente. În cadrul acestui tip de cancer, celulele canceroase se dezvoltă la nivelul tractului uveal, de regulă în coroid, situație întâlnită în aproximativ 90% dintre cazuri. Irisul și corpul ciliar sunt, de asemenea, parte din tractul uveal, existând așadar posibilitatea apariției unui melanom la unul dintre aceste două niveluri (exprimată în procente, posibilitatea este însă relativ mică, de doar 5% în ambele cazuri). Melanomul uveal nu are o cauză exactă, ori dacă aceasta există, ea nu a fost până la momentul actual depistată de către specialiști. Cu toate acestea, oamenii de știință consideră că există anumite legături între schimbările genetice și cancerul apărut la nivelul ochiului, studiile oferind doar o confirmare parțială a acestei ipoteze.

Prima apariție pe ecrane Rio Hackford a avut-o în ”Pretty Woman”, apoi în producțiile “Swingers,” “Raising Helen,” “Deja Vu,” “Fred Claus,” “Jonah Hex” și “True Detective.”

Ultimul rol a fost în seria “Pam & Tommy” a lui Hulu, în care rolurile Pamelei Anderson și al lui Tommy Lee sunt jucate de Lily James și Sebastian Stan.

Mirren și soțul său, Taylor Hackford, au mărturisit că sunt devastați de pierderea suferită.

Helen Mirren OK Magazine (2) jpg


Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png