Hilary Duff a luat proporţii. Urmează să devină mamă a doua oară

26 septembrie, 2018
4 hilary duff spl5027612 010 jpg jpeg

În timp ce unele mămici au norocul de a lua în greutate foarte puţin pe timpul sarcinii, altele au de furcă cu reţinerea de apă şi picioare umflate excesiv. Hilary Duff este una dintre viitoarele mămici care se confruntă cu astfel de probleme.

Deşi pe timpul sarcinii e absolut normal ca viitoarele mămici să capete între 11 şi 16 kilograme în plus, unele, mai puţin norocoase ori neatente la alimentaţie, ajung să cântărească mai mult decât s-ar fi aşteptat.

Hilary Duff, de exemplu, deşi face sport constant şi are grijă la alimentaţie, a capătat destule kilograme în plus. La cei 1,57 metri ai săi, si puţin peste 50 de kilograme, actriţa a căpătat acum forme voluptuoase. Paparazzi au surprins-o pe stradă, îmbrăcată fiind într-o rochie lejeră, roşie, care prezenta un imprimeu floral.

image

De altfel, Hilary a mărturisit că şi la prima sarcină s-a luptat cu kilogramele în plus, asta afectându-i, pe termen lung, încrederea în ea. „Să fiu mamă e una dintre cele mai frumoase experienţe ale mele, dar nu mă simţeam deloc OK în legătură cu corpul meu... Plus că am păstrat kilogramele câştigate pe timpul sarcinii mult după ce am născut. N-am fost una dintre acele femei care şi-au recăpătat silueta imediat. Pentru mine a fost destul de greu să-mi accept corpul după ce am născut”, spunea actriţa la începutul acestui an, referindu-se la prima sarcină.

image


Recente pe Ok! Magazine

birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}