Hilary Duff critică afirmațiile „dezgustătoare” din cartea lui Aaron Carter, cum că și-a pierdut virginitatea cu el la 13 ani

11 noiembrie, 2022
Aaron - Hilary Duff

Hilary Duff critică dur cartea fostului ei iubit, Aaron Carter, care susține că cei doi și-au pierdut virginitatea împreună, la începutul adolescenței.

Hilary Duff, în vârstă de 35 de ani, califică drept „dezgustătore” cartea regretatului Aaron Carter, în care apare scris că și-a pierdut virginitatea cu el când ea 13 ani, iar el 12. Memoriile au fost scrise de Aaron și autorul Andy Symonds și urmează să fie lansate pe 15 noiembrie, după moartea lui Aaron, în vârstă de 34 de ani.

Fosta vedetă Disney Channel crede că este „foarte trist” că editorii publică „nechibzuit” romanul într-o săptămână de la moartea vedetei.

„Este foarte trist că, în decurs de o săptămână de la moartea lui Aaron, există un editor care pare să împingă nesăbuit o carte pentru a valorifica această tragedie, fără să acorde timpul necesar sau să aibă grijă să verifice validitatea lucrării sale. Este dezgustător să faci din povestea lui Aaron o momeală pentru profit”.

Un extras obținut de New York Post, care o menționează direct pe Hilary, spune: „Eu și Hilary ne-am pierdut virginitatea la un hotel... în LA. Cred că era ziua ei de naștere, dar nu-mi amintesc. Prietenii ei au intrat și noi le-am strigat să iasă”.

Cartea vorbește despre evenimente care au avut loc în 2000, când Hilary și Aaron au început să se întâlnească.

Volumul, Aaron Carter: An Incomplete Story of an Incomplete Life, scoate la suprafață și presupusul triunghi amoros care i-a implicat pe Hilary, Aaron și actrița Lindsay Lohan.

Într-un alt fragment din controversata carte, Aaron spune: „M-am întâlnit cu ea aproximativ un an și jumătate, apoi m-am plictisit puțin, așa că am început să o cunosc pe Lindsay Lohan”.

Relația dintre Hilary și Aaron a fost mereu în centrul atenției, tânărul cuplu împărtășind un sărut sub vâsc în timpul unui episod din serialul de succes al lui Hilary, Lizzie McGuire, în 2001.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling