Hollywoodul s-a mutat la București pentru o seară

Clubul Face din Capitală a găzduit ieri seară cea de-a șasea ediţie a OK! Golden Night Party,  devenit marcă a revistei de celebrtități. O seară cu adevărat de aur, plină de glamour-ul hollywoodian specific acestei perioade din an, când se decernează cele mai importante premii din industria americană de film.

Prezentatorii serii: Diana Bart și Alexandru Constantin

Evenimentul prezentat de Diana Bart și Alexandru Constantin a înregistrat și o premieră în istoria acestui eveniment: momentul special al sosiilor, care a adus Hollywoodul la Golden Night. Cinci vedete au acceptat provocarea OK! și au fost transformate ,pentru o seară, în vedete cu nume sonore de la Hollywood. Metamorfozele au fost realizate cu succes de au de echipa Jovsky Studio a hairstylist-ului Adrian Perjovschi și de echipa de make-up artiști Madalina Petcu și Andreea Popeanu.

Tily Niculae

Astfel, Sore a intrat în pielea solistei ei preferate, Pink, Amna și Olivia Păunescu au dat timpul înapoi, aducând vechiul Hollywood la petrecerea noastră, prin transformarea în Marilyn Monroe și Audrey Hepburn. Nici Charlize Theron nu a lipsit de la party, fiind întruchipată de Andreea Perju, iar timpul prezent a fost și el reprezentat de Ela Crăciun, alias Kim Kardashian, care, de altfel, a și câștigat trofeul pentru cea mai reușită transformare.

Ela Crăciun alias Kim Kardashian

O astfel de seară, ce a marcat finalul sezonului de premii din Cetatea Filmului, nu putea fi pusă mai bine în valoare decât cu tradiționalul discurs al celei care ne-a făcut să îndrăgim filmul, Irina Margareta Nistor, care a vorbit despre favoriții în cursa pentru Oscar 2018.

Irina Margareta Nistor alături de Florentina Opriș ( Foto: Ștefan Ovidiu)

Și pentru că un astfel de eveniment nu putea avea această amploare fără ajutorul sponsorilor și partenerilor OK!, le mulțumim pe această cale: gazdei noastre, Clubul Face, Iqos, Nescafe Dolce Gusto, Rimmel London, Hendrick’s, Glenfiddich, Tort Design, Via Viticola, Aqua Carpatica, Himalaya, bijuteriile Orsini, Fit For You.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA