Holograf cântă unplugged la Cinema Patria

30 septembrie, 2010
holograf11 jpeg

După 14 ani de la celebrul „69% Unplugged“, formaţia va susţine un nou spectacol în care acusticul va înlocui electricul. Pe 25 şi 26 octombrie, la Cinema Patria, trupa Holograf va oferi publicului două spectacole unice, unplugged, cu un repertoriu extins, sub titulatura „Patria Holograf“.

După 14 ani de la celebrul „69% Unplugged“, formaţia va susţine un nou spectacol în care acusticul va înlocui electricul.

Pe 25 şi 26 octombrie, la Cinema Patria, trupa Holograf va oferi publicului două spectacole unice, unplugged, cu un repertoriu extins, sub titulatura „Patria Holograf“.

„Conceptul «Patria Holograf» indică, fireşte, locul spectacolelor, cinematograful atât de vestit, cât să-şi păstreze numele, dar şi senzaţia noastră că am uitat de adevărata semnificaţie a acestui cuvânt, devalorizat de propaganda comunistă şi de indiferenţa unei realităţi din ce în ce mai aglomerate. Nu trebuie să confundăm politicul cu lucrurile importante din viaţa noastră“, e de părere Dan Bittman.

image

Pentru că ideea de unplugged e un test serios atât de profesionalism, cât şi la nivelul repertoriului, cei cinci artişti au pregătit şi piese noi, cu care îşi vor încânta fanii.

„Patria este locul poveştilor noastre, copilăria, adolescenţa, este amintirea concertelor, iubirilor, necazurilor, este publicul care ne-a făcut să fim ceea ce suntem, şi ea nu poate fi bună sau rea, decât în măsura în care noi suntem astfel. Şi când simplitatea îţi descoperă realele calităţi ale muzicii, îţi dai seama de alte lucruri esenţiale, pe care le-am uitat sau am uitat să le vedem în forma lor reală“, completează Bittman.

Foto: Media Pro MusicRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg