Horia Brenciu: "HaHaHa, m-am căsătorit!"

28 martie, 2018
Horia Brenciu ce ar fi sa ne casatorim jpeg

Chiar dacă artistul nu a ajuns din nou în faţa altarului, aşa cum s-ar putea crede, noua piesă pe care o lansează aduce multe noutăţi. „Ce-ar fi să ne căsătorim?” este prima colaborare muzicală pe care Horia o are cu HaHaHa Production şi începutul unei promiţătoare... căsnicii muzicale.

image

„La finele anului trecut, am primit un telefon de la Şerban Cazan. Mi-a spus că are o schiţă muzicală cu care m-aş potrivi mănuşă. Ne-am întâlnit, mi-a plăcut ideea, chiar m-a amuzat. N-am schimbat nicio tonalitate, am intrat în studio şi... gata, ne-am „căsătorit”! Adevărul e că îmi place să vorbesc despre căsătorie. Să cânt, însă, despre ea, e o premieră”, spune Horia.

Aceasta nu este prima colaborare pe care Horia Brenciu o are cu Smiley, însă este o premieră la capitolul discografic. Întrebat cum a început această colaborare cu Smiley şi ce planuri urmează, Horia declară: „Personal, vreau să ajung pe Lună. Am înţeles că Smiley a fost deja pe Marte. Glumeam! Noi ne facem de mult timp planuri de colaborare. Planetele s-au aliniat mai repede pentru partea de live, Smiley participând de două ori în cadrul producţiilor mele de la Sala Palatului. La capitolul discografic, „Ce-ar fi să ne căsătorim?” este prima noastră alianţă, prima „cerere muzicală în căsătorie” asupra căreia avem încredere că o să surprindă plăcut publicul! Împreună cu cei de la HaHaHa am discutat multe lucruri privind şi alte colaborări muzicale, dar vrem să le luăm pas cu pas. Prima dată, să ne căsătorim, zic! HB Media Entertainment este producătorul piesei, iar producţia muzicală este semnată de HaHaHa Production, ce se va ocupa efectiv de producţia de studio, fiind şi co-autorul single-ului”, mai spune Horia.

Cât despre subiectul principal al acestei melodii, căsătoria, Horia are o părere clară: „Căsătoria e aventură şi ca orice aventură ea poate avea un traseu super fericit, unul vesel sau deloc... Când te hotărăşti să-ţi uneşti destinele cu cineva, nu-l cunoşti absolut deloc. Timpul este cel care scoate la iveală toate bunele şi relele din fiecare şi, de fapt, asta face căsătoria un teritoriu atât de... muzical.”

Noul single, „Ce-ar fi să ne căsătorim?”, are un sound modern şi fresh. Autorii piesei sunt, pentru muzică şi versuri, Vlad Popescu, Cristian Pascu şi Horia Brenciu, în vreme ce producţia muzicală e semnată de HaHaHa Production, iar producătorul general este HB Media Entertainment.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp