Horia Vîrlan revine la Prima TV cu o nouă emisiune chiar în Duminica Floriilor

31 martie, 2018
Horia Virlan jpeg

Din 1 aprilie, celebrul chef vine cu un format nou-nouţ, proaspăt copt şi perfect gătit pentru un weekend savuros.

image

Nu e glumă! Maestrul în artă culinară Horia Vîrlan va primi telespectatorii în bucătăria lui, în fiecare duminică de la ora 15.00, în cadrul unei noi emisiuni culinare marca Prima TV, "În bucătărie cu Horia Vîrlan" - un format prezentat dintr-un unghi personal şi condimentat cu poveşti din bucătăria proprie.

Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de “Maestru în artă culinară”, simpaticul Horia Vîrlan a reuşit să devină, graţie emisiunilor lui culinare de succes de la Prima TV, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România. Horia şi-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă din copilărie, atunci când observa şi fura secretele bunicii sale.

După zeci de episoade ale competiţiei culinare "Mama mea găteşte mai bine", al cărei jurat este, Horia Vîrlan va găzdui o nouă emisiune culinară, de data aceasta chiar în bucătăria personală. Maestrul Horia Vîrlan va împărtăşi secretele bucătăriei şi va oferi reţete gustoase, uşor de preparat de către telespectatori.

image

„În noua emisune este vorba despre un bucătar, adică eu, care doreşte să le arate celor care îl urmăresc cum mănâncă el acasă împreună cu familia lui sau cu invitaţii pe care îi are câteodată. Voi pregăti mâncăruri de fiecare zi, mâncăruri care se gătesc în zilele de sărbătoare sau pentru evenimente speciale. Ingredientele folosite sunt cele pe care le găsim cu toţii în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puţin obişnuit, practic, doresc să transmit celor care mă urmăresc că gătitul acasă poate fi uşor, relaxant, gustos şi, nu în ultimul rând, ieftin” ne spune Horia.

În Duminica Floriilor, Horia va găti peşte asezonat cu verdeţuri de sezon şi un desert excelent de post. Cu siguranţă cei care vor urmări emisiunea vor fi ispitiţi de aspectul mâncărurilor savuroase prezentate de Horia Vîrlan, dar şi de poveştile cu “aromă” plăcută din spatele fiecărui preparat, poveşti despre pasiune, tehnică şi experienţă.

image


Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG