Horoscop 2017. Iată ce-ţi rezervă astrele anul acesta!

14 ianuarie, 2017
jennifer lopez jpeg

Anul care tocmai a început se anunţă îndrăzneţ. Schimbările nu sunt întotdeauna de bun augur, dar unele se dovedesc a face loc reuşitei sau pot da o nouă turnură vieţii multor semne zodiacale. Trebuie să ne pregătim să facem faţă unor provocări neaşteptate. Înarmează-te cu răbdare şi curaj, dar şi cu o atitudine pozitivă. Nu-ţi fă iluzii, pentru că 2017 nu va fi un an uşor, dar să nu uiţi că lucrurile temeinice sunt construite cu trudă. Soarele se apropie de conjuncţia cu Pluto, dându-ne de veste că e momentul unei schimbări. Şi chiar dacă nu va fi una voită, aceasta se va produce de la sine şi va avea consecinţe pe termen lung. În acest an nu este bine să construim superficial pe niciun plan, pentru că succesul temeinic se clădeşte în timp.

Berbec 21.03 – 20.04

Ai şarm şi inteligenţă, iar elementul surpriză va fi cu tine tot anul. Ce alte daruri cosmice îţi mai poţi dori? Lasă-te purtat în această nouă direcţie a destinului. Saturn şi Uranus se află aspectual la 120° unul faţă de celelalt, lucru care indică faptul că trebuie să continui cu ceea ce mergea bine în viaţa ta. Deşi, pe măsură ce ne apropiem de finalul anului, se va duce o luptă între ambiţie şi plictiseală, iar în decembrie 2017 vei lua decizia să faci o schimbare radicală în viaţa ta. Venus este retrogad în acest an, în special în ceea ce priveşte zodia ta, ceea ce te va determina să apelezi la latura sentimentală, emoţională a celor din jur. Mercur este retrograd în aprilie, ceea ce va duce la un progres în carieră sau în relaţia de cuplu. Planeta ta guvernatoare, Marte, este extrem de activă şi te va ajuta să ai energie chiar şi în cele

 TAUR 21.04-21.05

David Beckham e născut în zodia taur

În acest an ar trebui să pui accentul pe sănătatea ta şi pe confortul personal. Atenţia sporită şi implicarea la locul de muncă îţi vor aduce mai mult succes, dar şi o bază mult mai stabilă. Cu Marte în semnul tău zodiacal încă de la începutul anului vei avea parte de energia necesară pentru a prospera pe toate planurile. Conjucţia Soare-Pluto te face extrem de realist şi pragmatic încă de la începutul lui 2017 şi, mai mult decât atât, te face să construieşti planuri temeinice şi viabile. Planeta ta, Venus, este retrograd în acest an, lucru care te va face să reflectezi la lucrurile cu adevărat importante în viaţa de cuplu. Primăvara s-ar putea prezenta destul de complicată, dar toamna, când Jupiter se mută în scorpion, lucrurile se simplifică. La final de an, şansele vor fi peste tot pentru tine.

 GEMENI 22.05-21.06

Ai o calitate nativă de a comunica cu oamenii şi eşti extrem de creativ, dar vei avea nevoie de suportul celor din jur pentru a duce planurile la bun sfârşit. Fii receptiv, proactiv şi cooperant, respectă regulile lucrului în echipă pentru a-ţi atinge scopurile. Pluto în capricorn şi Mercur în conjuncţie cu Soarele transformă acest an într-unul dintre cei mai de succes din ultimul deceniu. Trebuie să ai viziune de ansamblu şi să fii pregătit să faci schimbări majore înainte ca acestea să te ia ele prin surprindere. Conjuncţia Saturn- Uranus oferă disciplină, curaj să îţi construieşti anul pe care îl doreşti, fără a sacrifica persoane sau lucruri importante pentru fericirea personală. Venus şi Jupiter sunt bine aspectate, iar cu Soarele în Gemeni, din mai, vei avea abilitatea de a te impune şi de a face cuceriri în plan amoros.

 RAC 22.06-22.07

Este anul împlinirilor, al deciziilor cruciale şi al marilor schimbări pentru tine. Lucruri măreţe devin posibile datorită energiei pozitive de care dai dovadă. Casa familiei, cuplului, este bine aspectată şi domeniul amoros va avea parte de un an plin de armonie. Este, de asemenea, o perioadă propice să duci la bun sfârşit un proiect început mai demult şi pe care l-ai abandonat. S-ar putea să îţi schimbi şi domiciliul în altă ţară. Intuiţia şi instinctele sunt aliaţii tăi de nădejde şi te vor ajuta să obţii avantaje nebănuite la locul de muncă şi chiar şi o promovare. Poate că anul acesta te va solicita mai mult, dar energia, norocul şi generozitatea sunt aliaţii tăi până în 2018.

 LEU 23.07-22.08

image

Este un an exploziv în ceea ce priveşte cariera şi sectoarele creative. Conjuncţia Soare-Pluto din prima lună a anului te face să menţii standardele ridicate şi să ai extrem de multă ambiţie. Ambiţia este de multe ori productivă, dar poate duce şi la extenuare. Nu uita să te şi relaxezi. Soarele intră în zodia ta, iar Luna ce traversează zodia racului poate influenţa viaţa de familie, căminul, o mutare într-o locuinţă nouă. Eclipsa de Lună din 10 februarie va afecta armonia în cuplu. Se pot produce rupturi ireversibile. Eclipsa de soare de pe 21 august are influenţă cu precădere în zona publică, a imaginii tale. Aceste perioade te vor afecta, aşa că va trebui să găseşti forţa de a merge mai departe. Ai o putere mare de regenerare şi nu trebuie să laşi viaţa personală să îţi influenţeze activitatea profesională, dar nici viceversa. Ai resursele de energie necesare reinventării şi regenerării.

 FECIOARĂ 23.08-21.09

Este un 2017 plin de aventură şi acţiune. Apar multe provocări în carieră, chiar şi un job nou şi bine remunerat. Planeta ta guvernatoare, Mercur, va fi în Leu, ceea ce va transforma acest an într-unul plin de realizări. Nu te vei îmbăta cu speranţe deşarte, vei fi extrem de pragmatic şi vei analiza profund fiecare propunere şi fiecare acţiune. Vei avea capacitatea de a gândi mult mai clar şi mai constructiv. Vei avea parte de relaţii karmice care te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti viaţa. Să călătoreşti şi să cunoşti persoane noi care se vor dovedi a fi colaboratori de nădejde. În perioada august-septembrie vei avea parte de clipe magice, de momente unice care îţi vor marca destinul. Şi finalul de an va fi plin de succese şi realizări neaşteptate. Ai grijă să primeşti totul cu echilibru pentru a şti cum să te bucuri de tot ceea ce 2017 îţi va da, pentru că altfel rişti să pierzi tot.

 BALANŢĂ 22.09-22.10

Primele zece luni ale anului vor fi pline de entuziasm datorită generosului Jupiter care se află chiar în zodia ta. Este o perioadă benefică pentru a-ţi crea parteneriate pe termen lung şi extrem de solide, dar şi relaţii amoroase reuşite. Ai o viziune extrem de bună asupra a tot ce te înconjoară, deci va fi un an senzaţional. Dragostea şi relaţiile sociale sunt bine aspectate pentru semnele de aer, iar Jupiter retrograd din februarie până la începutul lui iunie te va ajuta să fii eficient şi proactiv. Uneori, eforturile tale vor părea prea modeste pentru cei din jur, dar acestea vor fi extrem de eficiente şi vor da roade. Ai o predilecţie nativă spre sacrificiul personal în favoarea celor din jur. Uneori poate fi flatant, dar de multe ori lumea profită de asta. Ai grijă să nu te afecteze în timp. Acordă-ţi mai mult timp şi ai grijă de sănătatea ta, căci spre final de an pot apărea unele probleme.

 SCORPION 23.10-21.11

Poate că nu vei realiza de la începutul anului cât de norocos eşti, pentru că, în prima decadă, conjuncţia Soare-Pluto te va face să te concentrezi mai mult la locul de muncă decât la viaţa personală. Fii pregătit pentru surprize, dar fii atent şi la capcanele destinului, căci acestea vor fi nişte probe de trecut pentru a te face mai puternic. Va trebui să fii mai empatic cu problemele celor dragi, căci i-ai neglijat în anul care tocmai s-a încheiat. Dorinţa ta de a dobândi succesul este de nestăvilit. Vei munci mult pentru asta şi vei sacrifica anumite lucruri. Nimic nu te va putea distrage de la drumul acesta al recunoaşterii profesionale, dar trebuie să te înarmezi cu multă răbdare. Suprasolicitarea va face şi ea parte din acest an, aşadar ai grijă la excesele de orice fel, pentru că sănătatea ar trebui să rămână pe primul loc.

 SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Este anul oportunităţilor pentru tine, ai răbdare la detalii, faci progrese mari la locul de muncă, pentru care vei fi remarcat şi răsplătit. Ţi se vor deschide multe uşi, vor apărea parteneriate neaşteptate şi va trebui să uiţi de bariere şi să te automotivezi. Este anul în care ai şanse să realizezi tot ce îţi propui. Vei căuta să îi motivezi şi pe cei din jur şi să nu îţi neglijezi familia sau jumătatea. Vei descoperi pasiuni noi, care te vor determina să faci şi lungi călătorii pentru a le pune în valoare. Mintea ta ascuţită te va ajuta să afli secrete importante, să descoperi ceea ce alţii nu reuşesc. Poate avea loc şi o cerere în căsătorie sau o logodnă şi o călătorie într-un loc îndepărtat, cel mai probabil în luna de miere. Saturn poposeşte tot anul în zodia ta, lucru care te face mult mai eficient şi implicat în a rezolva problemele celor din jur.

 CAPRICORN 21.12-19.01

image

Este anul schimbărilor pentru cei născuţi în această zodie. Trebuie să ai curajul să faci schimbări radicale pentru atingerea succesului, pentru a progresa şi pentru a primi recunoştinţa celor din jur. După luna ianuarie trebuie să fii mult mai precaut cu cei cărora alegi să le împărtăşeşti lucruri intime, pentru că mulţi s-ar putea să nu ştie cum să păstreze un secret sau s-ar putea să te judece greşit. Încă din luna ianuarie vei crea strânse legături cu anumite persoane importante sau vei putea începe o nouă relaţie amoroasă. Aceasta va fi trainică şi veţi face încă de pe acum planuri importante de cuplu. Familia şi prietenii te vor susţine, dar o poveste de iubire va fi cea care te va motiva cel mai mult. Saturn retrograd în săgetător din aprilie până la finalul lui august va tempera acţiunile pripite, agitaţia nedorită şi deciziile luate în grabă.

 VĂRSĂTOR 20.01-18.02

2017 este un an cu foarte mare potenţial pentru tine, dar şi cu o puternică evoluţie personală. Progresul pe care îl vei realiza în acest an ţine mai mult de dezvoltarea personală, de evoluţia internă, decât externă. Eşti foarte dornic de câştiguri materiale imediate, dar şi de împlinire în plan amoros. Planetele vor complota pentru a te ajuta să îmbunătăţeşti comunicarea interpersonală. Probleme emoţionale din trecut vor ieşi la suprafaţă şi te vor afecta. Acceptă sprijinul celorlalţi, găseşte-ţi un confesor sau un psiholog. Planetele semnului tău, Saturn şi Uranus, sunt extrem de puternice anul acesta. Idei noi, proiecte importante şi oameni influenţi, înţelepciune şi curaj, toate vor fi de partea ta datorită lor.

 PEŞTI 19.02-20.03

Ar trebui să te concentrezi în prima parte a anului asupra lucrurilor veridice, să faci diferenţa între ceea ce e doar în mintea ta şi ceea ce există cu adevărat. Îţi vei folosi şarmul personal pentru a cuceri, dar te laşi cu greu cucerit. Eforturile tale de la finalul lui 2016 vor fi răsplătite acum, iar acest lucru te va motiva şi îţi va potenţa sentimentele şi atenţia acordată pasiunilor personale. Eclipsa solară din peşti, din luna februarie, va deschide o nouă uşă. Vei vedea lucrurile din ce în ce mai clar, chiar dacă multe dintre ele păreau în ceaţă până acum. Planeta ta, Jupiter, va petrece aproape tot anul în balanţă, ceea ce va dezlănţui latura ta sălbatică. Ai mare grijă şi la latura ta impulsivă, căci poate fi interpretată greşit. Ai face bine să-ţi focalizezi atenţia asupra metodelor constructive de rezolvare a conflictelor, pentru a nu avea de suferit. Amintirile, sentimentele şi legăturile emoţionale vor fi foarte intense spre finalul anului.

foto: gettyRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg