Horoscop 2024. Află ce-ți rezervă astrele anul acesta

28 ianuarie, 2024

Previziuni pentru fiecare zodie pentru anul 2024. Ție cum îți va merge anul acesta?

horoscop png

Anul 2024 a debutat sub auspicii sensibile, pe final de Mercur retrograd, cu Pluto care intră în era Vărsătorului și cu Uranus, planeta inspirației și inovației, care și-a reluat din 27 ianuarie mișcarea directă, vom avea parte de un an al schimbării și al evoluției. Practic, cele trei planete vor crea aspectele unui portal gigantic către o nouă epocă, în care cunoașterea de sine va fi una mai profundă, curajul de-a face lucruri noi ne va da imboldul de-a ne schimba viața, iar revoluția tehnologică va trece la un alt nivel.

HOROSCOP 2024. Află ce-ți rezervă astrele anul acesta:

BERBEC
21.03-20.04
În prima parte a anului, eşti mai concentrat pe muncă şi pe diverse proiecte şi vei primi aprecieri din partea şefilor. O schimbare de job poate interveni în luna august, iar dacă vrei să-ţi deschizi o afacere, perioadele favorabile sunt lunile aprilie şi septembrie. O altă investiţie bună o poţi face în educaţie, în cursuri care se pot extinde până anul viitor – aspect care, pentru cei trecuţi de prima tinereţe, se poate reflecta în talentul de-a le preda ei altora. Financiar vorbind, trebuie să fii mai cumpătat decât în 2023, vârful norocului fiind în luna mai. În plan sentimental, cei singuri au şansa să-şi găsească jumătatea în primele luni din an, iar cei aflaţi într-un cuplu îşi pot revitaliza relaţia în august şi octombrie. Nişte semnale de alarmă apar, însă, în zona sănătăţii, unde trebuie să tratezi cu seriozitate alergiile, problemele de circulaţie ori infecţiile dentare.

TAUR
21.04-21.05
Poate eşti obişnuit să faci lucrurile de unul singur, însă în 2024 nu vei reuşi să faci nimic concret decât în echipă. Bazează-te, deci, pe colegi, parteneriate ori alianţe încheiate în anii anteriori, căci numai aşa vei trage foloase. Şi, ca surpriză, ai putea fi trimis să lucrezi peste hotare. Din păcate, în viaţa privată lucrurile sunt complet răsturnate, în sensul că relaţia de cuplu va avea de suferit şocuri puternice, poate chiar până la destrămare, iar infidelităţile te vor „arde“ la buzunar. Şi dacă tot am ajuns la capitolul bani, prielnice îţi vor fi lunile martie, aprilie, iulie şi august. Atenţie, însă, la achiziţii! Tot ce vei cumpăra la începutul anului se va strica, aşa că amână cât poţi de mult achiziţia de bunuri, mai ales de aparatură importantă. Şi, tot la capitolul „daune“, fii atent când conduci sau când meştereşti lucruri, pentru că ai risc crescut de accidentare.

GEMENI
22.05-21.06
Cu Saturn în casa carierei, 2024 se anunţă a fi un an benefic pe plan profesional. Dacă încă nu ţi-ai găsit chemarea sau locul de muncă potrivit, astrele te vor pune pe calea corectă, chiar dacă asta înseamnă să faci o schimbare majoră, de care poate ţi-e teamă acum. Astrele te încurajează să-ţi aloci timp pentru învăţat şi experimentat, pentru că lecţiile primite anul acesta vor fi foarte valoroase. Financiar, vei fi pe val, şanse de bonusuri, creşteri salariale ori câştiguri pe proiecte fiind între lunile martie-octombrie. Nu din credite! Anul acesta ar fi bine să eviţi să te împrumuţi. Excesele sunt de evitat pe toate planurile, dar în ceea ce priveşte stilul de viaţă cu atât mai mult, întrucât pot apărea probleme de sănătate la nivelul stomacului şi al plămânilor. Sufleteşte, vei resimţi o mare uşurare, o împăcare cu trecutul, graţie conjuncţiei Jupiter-Uranus din aprilie-mai.

RAC
22.06-22.07
Pentru tine, 2024 este un an al conştientizării, al implicării tale din punct de vedere spiritual. Dacă eşti genul care se afundă în muncă şi lasă familia pe planul al doilea, astrele te vor face mai atent la viaţa de familie, la felul în care te îngrijeşti şi îţi acorzi timp. Regula de anul acesta este să îţi cauţi echilibrul în viaţa privată, ca să poţi fi împlinit şi pe celelalte paliere. Ba chiar vei avea acces la un nou cerc social, unde ai putea avea parte de-o nouă poveste de iubire, plină de satisfacţie. Prima jumătate a anului se va dovedi a fi prosperă şi, dacă ai în plan cumpărarea unei case, ai putea să faci acest pas până în luna martie inclusiv. Iar dacă eşti dispus să faci unele schimbări pentru a fi în pas cu vremurile, ai toate şansele să câştigi bine şi în restul anului. Parte din cheltuieli le vei face şi pentru sănătate, pentru rezolvarea unor probleme restante.

LEU
23.07-22.08
Introspecţia este lecţia acestui an. Dacă în anii trecuţi ai tras tare pentru familie, pentru colectivul de la serviciu sau ai sărit mereu în ajutorul prietenilor, acum trebuie să te prioritizezi. E important să faci pace cu trecutul, să-ţi rezolvi problemele interioare şi să-ţi găseşti echilibrul emoţional, pentru că doar aşa vei putea duce orice altă misiune exterioară la capăt. Chiar şi problemele de sănătate, cele de stomac în special anul acesta, pot fi rezolvate prin apelul la echilibru. Vârful financiar va fi atins în luna martie, dar vei constata că vei avea şanse de câştig din ianuarie până în iunie. În restul anului, vei beneficia de veniturile partenerului, care vor fi mai mari. Tot până în iunie trebuie să finalizezi şi orice proces avut pe rol, dacă vrei să-l câştigi. E un an bun pentru căsătorie şi mărirea familiei, însă, atenţie!, dacă ai dispute financiare cu partenerul, cuplul va fi în pericol.

FECIOARĂ
23.08-21.09
Tot despre iubire şi respect de sine este vorba şi în cazul tău. Pune mai mult accent pe sufletul tău, pe ce-ţi doreşti, ce iubeşti şi ce te face fericit cu adevărat. Pentru asta, trebuie să laşi deoparte lamentările, trebuie să nu mai dai vina pe alţii pentru nenorocul tău sau pe situaţiile în care intri. Ştii vorba aia: „Norocul şi-l face omul singur cu mâna lui“? În cazul tău, se verifică din plin, căci dacă te responsabilizezi şi devii asumat, vei fi şi mai concentrat la ce ai de făcut şi la ce oportunităţi se ivesc. Cele mai multe beneficii le vei atrage în domeniile care implică comunicare sau expunere. Tot comunicarea îţi va deschide şi drumul către o persoană potrivită, iubirea aducând cu sine şi un posibil câştig bănesc. Altfel, fii vigilent la acte, stai departe de investiţiile în case sau terenuri, de la jumătatea anului încolo, şi nu neglija infecţiile care au legătură cu rinichii.

BALANȚĂ
22.09-22.10
Începutul anului te prinde mai relaxat, dar şi mai calculat. După un 2023 în care ai simţit că ai fost tras din toate părţile, acum încerci să găseşti un punct de echilibru, în care efortul depus să se traducă în eficienţă maximă. Nu mai vrei să faci ore suplimentare doar de dragul de a-ţi impresiona şefii, ci vrei să lucrezi strict cât e nevoie şi cât se poate de concentrat pentru a obţine rezultatul dorit. Asta pentru că ai ajuns în punctul în care vrei să te bucuri mai mult de timpul tău cu tine, cu familia ta şi cel pe care l-ai putea investi în odihnă şi în hobby-uri demult uitate. Dacă ai rămas cu datorii neachitate de anul trecut, lunile martie, mai şi august vin cu surplus financiar şi e un an bun în care să investeşti în estetică (implanturi, dantură, corecţii), în terapii de recuperare şi în imobiliare – dar numai în terenuri goale sau în case finalizate!

SCORPION
23.10-21.11
Nimeni nu e mai atractiv şi mai pus pe flirt decât tine! Te simţi bine, arăţi bine şi îţi place să te înconjori de admiratori. Ba chiar faci unele eforturi pentru a-ţi creşte capitalul de imagine, fiind mai atent la stilul de viaţă, dar investind şi în diverse cursuri, care ţi-ar putea deschide uşa către o nouă profesie. Chiar în luna aprilie ai putea primi şansa de a o lua de la capăt într-un alt domeniu, iar între lunile mai şi octombrie eşti în cărţi pentru alte interviuri. Intenţiile tale sunt bune şi cauţi să fii în anturajul potrivit, însă riscul este ca în preajma ta să apară tot felul de personaje false, cu interese ascunse şi care să te atragă pe căi greşite, pentru care vei plăti cu vârf şi îndesat. Orice infidelitate va fi taxată imediat, iar riscul de separare de partener va fi mai mare ca oricând. Dacă vei ţine drumul drept şi corect, va fi un an bun pentru tine.

SĂGETĂTOR
22.11-20.12
După o perioadă în care ţi-ai neglijat familia sau poate ai stat la mare depărtare de ea, ai şansa să te reapropii de ea şi chiar să puneţi la cale împreună o afacere sau un proiect, cu şanse de reuşită. La fel de bine, poate fi vorba şi despre o extindere a familiei, cu membrii noi, prin căsătorie sau naşterea unor copii. Cert e că, în 2024, nucleul tuturor lucrurilor bune şi echilibrul tău vin din sânul familiei. Ştii vorba: „Schimbi locul, schimbi norocul“? În cazul tău, ţi-ar fi prielnic să te muţi în casă nouă, fie cumpărată, fie închiriată ori doar renovată, dacă nu sunt alte posibilităţi, pentru că energia unui loc nou îţi va da un boost pe toate planurile. Învaţă să laşi în urmă ce e stricat, ce e ciobit sau cârpit – chiar şi în materie de relaţii! – pentru că anul 2024 e despre înnoirea energiei şi despre revenirea la origini, poate chiar în locul natal. Nu te teme de schimbare!

CAPRICORN
21.12-19.01
În 2024, accentul va fi pus pe comunicare şi pe talentul de a-ţi face aliaţi sau duşmani. Cu alte cuvinte, „tonul face muzica“, iar dacă vei şti să foloseşti comunicarea ca pe un instrument în favoarea ta, vei avea de câştigat. La începutul anului, va trebui să-ţi ţii în frâu impulsivitatea, să eviţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi insistenţa de a obţine lucruri. Tot ce doreşti să obţii trebuie „împachetat“ cu vorbe dulci – dar nu linguşitoare! Iar aliaţii cei mai de nădejde pot fi cei din imediata ta apropiere: fraţii, colegii, vecinii. Nu căuta parteneriate cu oameni pe care de-abia i-ai cunoscut sau cu care te vezi rar, pentru că nu vei controla situaţia. Abilităţile profesionale îţi pot fi testate în aprilie şi august, fie pentru rămânerea la locul de muncă, fie pentru un alt job sau chiar o colaborare cu o firmă din străinătate. De notat: fără investiţii majore anul acesta!

VĂRSĂTOR
20.01-18.02
Forţa ta vine din independenţa personală şi din modul în care atragi în jurul tău oameni de calibrul tău. Aşadar, la început de an, vei simţi nevoia să „inspectezi“ lista colaboratorilor şi chiar şi pe cea a prietenilor şi să-i păstrezi alături de tine doar pe cei care ţi-au dovedit loialitate şi au adus plus valoare muncii tale. La tine, în următorul an, e vorba strict despre bani, despre cât confort poţi obţine cu ajutorul lor şi cu cine poţi merge mai departe la drum, fără să simţi că eşti tras înapoi. Nu da bani cu împrumut şi nu lăsa pe nimeni să profite de tine! Lecţia acestui an este să-ţi identifici talentele reale şi să rămâi pe drumul tău, chiar cu preţul de-a pune capăt relaţiei în care eşti – în cazul în care partenerul se dovedeşte a fi „păgubos“. În schimb, fii amabil şi generos cu cei care te ajută să-ţi menţii statutul – unul dintre ei poate fi chiar mama sau un frate.

PEȘTI
19.02-20.03
Încă n-ai depăşit perioada de letargie în care ai intrat pe la mijlocul lui 2023 şi simţi că încă nu ai curajul să schimbi ceva la viaţa ta. Idei ar fi, dar teama de a-ţi recunoaşte eşecul într-un domeniu şi de a începe ceva nou te ţine pe loc. Fă efortul de a pune în scris orice proiect îţi trece prin minte, pentru că 2024, sub influenţa lui Saturn aflat în semnul tău, te provoacă să te maturizezi, să îndrăzneşti mai mult şi să lansezi propuneri, care pot veni cu beneficiu material, schimbare de job sau chiar mutarea în străinătate. Ba mai mult, anul acesta ai putea bifa multe restanţe din viaţa ta, şi la nivel profesional, şi la nivel financiar, dar chiar şi intim, cu condiţia să faci şi tu un pas, doi. E un an benefic celor îndrăzneţi, celor care investesc în ei înşişi şi nu ezită să încerce lucruri noi, să-şi acorde şanse în alte direcţii şi să se smulgă din ancora pe care şi-au lansat-o singuri.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg