Horoscopul succesului. Ce spun astrele în 2019?

10 ianuarie, 2019
1 42956534 xl jpg jpeg

Berbec

Până în martie, vor fi câteva schimbări minore în carieră, care vor prevesti nişte momente mai furtunoase ce se vor petrece până la finalul lui 2019. Nu este un an bun pentru a-ţi schimba domeniul de activitate. Evită deciziile radicale, căci îţi pot afecta parcursul profesional. Dacă ai o viaţă activă social, va trebui să lucrezi la imagine, căci nişte informaţii din trecutul tău îţi pot afecta statutul obţinut cu greu. Tot ce trebuie să faci e să fii precaut.

Taur

Ai tendinţa de a da vina pe alţii atunci când eşuezi într-un proiect. Este un an bizar pentru Tauri, cu multe răsturnări de situaţie şi chiar cu conflicte ce se vor rezolva la tribunal. S-ar putea ca, la locul de muncă, lucrurile să nu funcţioneze exact cum ai plănuit, dar trebuie să nu încerci schimbări bruşte de plan, de locuinţă sau de job. Veniturile tale se vor rotunji, vei găsi surse alternative de profit. Principala ta grijă va fi cum să îţi păstrezi funcţia actuală.

Gemeni

Succesul se bazează foarte mult pe relaţiile interumane, iar anul care tocmai începe va fi foarte bine aspectat pentru tine. Vei primi o ofertă de job pe care nu o vei putea refuza sau vei fi promovat pe o funcţie la care visai de ceva vreme. În cazul celor care au de terminat studiile, va fi un an de încercări, dar eforturile vor da roade. Eşti o fire competitivă şi acest lucru poate fi de ajutor sau îţi poate dăuna. Ai mare grijă atunci când vine vorba despre un examen la şcoală sau de ocupare a unui post!

Rac

Dacă ai un business aflat la început de drum, acesta este anul în care vei face mulţi paşi înainte şi ai şanse să îţi amortizezi investiţia mult mai repede decât preconizai. Există, însă, şi reversul medaliei, iar unul dintre partenerii tăi s-ar putea să fie invidios pe succesul obţinut şi te va boicota. Este şi un an al trădărilor şi al lecţiilor învăţate din asocieri sau prietenii cu persoane nepotrivite. Este indicat să nu împrumuţi bani şi să nu iei credite pe termen foarte lung.

Leu

Latura mai puţin bună a lui Saturn îţi va da ceva bătăi de cap. Vor apărea cheltuieli neprevăzute. Succesul personal este pe culmi înalte. Vei face cucerire după cucerire, iar dacă eşti într-o relaţie de ani buni, 2019 este anul în care se va oficializa. Luna martie va aduce multă prosperitate în carieră. Fie schimbi jobul, fie vei fi promovat. Odată cu promovarea va apărea şi ceva mai mult stres şi va trebui să ai grijă mare la sănătate. Fii atent şi la anumite cheltuieli neprevăzute încă din ianuarie!

Fecioară

Luna martie îţi aduce o modificare majoră la locul de muncă. Fie îl schimbi, fie vei fi propus pentru a lucra de peste hotare. Consecinţele acestor mutări vor fi benefice din punct de vedere financiar, dar persoana iubită sau familia nu va vedea cu ochi buni această mutare. Vor apărea rupturi şi poate chiar un divorţ. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, este anul în care succesul îţi va bate la uşă şi vei putea primi chiar şi recunoaşterea internaţională. Nu îţi irosi energia pe lucruri inutile.

Balanţă

Anul acesta va fi sursa unor evenimente memorabile. Fie o naştere, o nuntă sau o schimbare majoră la locul de muncă.Este, de fapt, un an al extremelor, deoarece în cazul celor căsătoriţi poate apărea o ruptură ireversibilă. Divorţul nu va fi unul uşor, dar succesul înregistrat pe alte planuri te va ajuta să depăşeşti mai uşor momentele de criză. Domeniul financiar este bine aspectat, iar în a doua jumătate a anului vei da lovitura!

Scorpion

„Totul e bine când se termină cu bine“ va fi deviza zodiei tale pentru acest an. Vor fi multe momente surprinzătoare, care te vor marca în mod pozitiv. Vei avea multe proiecte în derulare şi profitul financiar nu va întârzia să apară. Un nou job sau o schimbare de profesie va fi suflul proaspăt de care ai nevoie. Jupiter va avea grijă ca toate problemele care vor apărea pe parcurs să fie rezolvate la timp, fără a crea prea multe daune. Un an foarte bun pentru tine!

Săgetător

Va fi un an bun, iar problemele minore trebuie lăsate să treacă fără urme, căci ai nevoie de multă energie pozitivă pentru proiectele care te vor lua cu asalt în 2019. Dacă ai o afacere proprie, vei încerca să ajungi pe culmile cele mai înalte, investind în personal. Decizia nu va rămâne nerăsplătită, căci până la finalul anului acest lucru se va vedea în profit. Trebuie să fii atent la investiţii şi la negocieri, pentru că există câteva momente nefaste după luna aprilie.

Capricorn

Momentele de răscruce nu te vor ocoli, însă succesul va fi de partea ta până la final. La începutul anului se întrevede o ofertă de job, o bonificaţie sau un premiu la care visai de ceva vreme şi care îţi va aduce recunoaştere pe mai multe planuri. Este în joc şi o moştenire, dar apar câteva discuţii cu ceilalţi membri implicaţi. Problemele se vor rezolva doar în instanţă. Se poate naşte în mod neaşteptat o poveste de dragoste.

Vărsător

Per ansamblu, va fi un an prolific, dar vei avea de luat decizii importante, care îţi vor marca viitorul. La job, nişte rapoarte îţi vor da bătăi de cap, dar te vei face remarcat şi vei deveni extrem de popular. În comunitatea în care activezi te vei erija într-un lider şi vei lua decizii importante, care te pot propulsa chiar şi în funcţii mult râvnite de alţii. Afacerea ta va prospera şi îţi vei extinde business-ul.

Peşti

Domeniul familial este cel mai influenţat. Fie apare un copil, schimbi căminul sau chiar şi partenerul. Toate acestea pe fundalul unor modificări majore şi în domeniul în care activezi. Va trebui să apelezi la economii pentru a face anumite investiţii, dar din luna martie lucrurile vor intra pe un făgaş normal. Spre finalul anului veniturile tale se vor rotunji considerabil. Trebuie să fii foarte atent la accesarea unui credit sau dacă alegi să împrumuţi pe cineva cu bani.

Foto: 123rfRecente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg