Hugh Grant și Andie MacDowell, din nou împreună după 30 de ani

14 martie, 2023
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg

Hugh Grant și Andie MacDowell s-au reîntâlnit pe scena Oscarurilor, la 30 de ani de la succesul răsunător avut cu producția ”Patru nunți și o înmormântare”.

Hugh Grant nu prea a îmbătrânit frumos, iar asta s-a văzut la Oscaruri, căci interviul său este viral în toate mediile online. Pare un vârstnic înăsprit de viață. Inclusiv alături de Andie MacDowell a făcut un comentariu malițios ce denotă o frustrare legată de vârsta sa. Căci da, celebrul cuplu de acum 30 de ani s-a schimbat, așa cum era firesc, natural.

În totală opoziție cu Hugh Grant, în vârstă de 62 de ani, Andie MacDowell și-a îmbrățișat vârsta cu o demnitate ieșită din comun la Hollywood. Căci vedeta de 64 de ani își poartă părul cărunt cu mândrie, deja de ani buni.

Dacă alături de Ashley Graham, Hugh a fost de-a dreptul morocănos, lângă Andie MacDowell pare resuscitat. Chimia este vădită și acum, la fel cum exista în filmul ”Patru nunți și o înmormântare”.

Cele două staruri au urcat pe scena Oscarurilor în cea de-a 95-a ediție a prestigioaselor Premii pentru a anunța nominalizările categoriei ”Cel mai bun design de producție”.

Hugh Grant s-a minimalizat public, afirmând că partenera sa de prezentare este încă splendidă, în timp ce el este ”practic, un scrot.” Deh, umor englezesc.

Și actorul spune că e un exemplu de așa nu, căci el nu și-a hidratat tenul precum Andie MacDowell, iar asta se vede.

Oricum, momentul celor doi împreună este adorabil.

Andie MacDowell a fost iarăși o prezență ravisantă, cu părul prins și ochelari, părea o profesoară sexy.

Actrița a optat pentru simplitate, nu a purtat niciun fel de accesorii, iar rochia aleasă, simplă, neagră, i-a flatat silueta impecabilă la cei 64 de ani ai săi.

”Patru nunți și o înmormântare” este o comedie romantică britanică din 1994, regizată de Mike Newell. Filmul a fost extrem de apreciat la vremea aceea și a primit chiar și două nominalizări la Oscar.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg