Hugh Grant și Andie MacDowell, din nou împreună după 30 de ani

14 martie, 2023
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg

Hugh Grant și Andie MacDowell s-au reîntâlnit pe scena Oscarurilor, la 30 de ani de la succesul răsunător avut cu producția ”Patru nunți și o înmormântare”.

Hugh Grant nu prea a îmbătrânit frumos, iar asta s-a văzut la Oscaruri, căci interviul său este viral în toate mediile online. Pare un vârstnic înăsprit de viață. Inclusiv alături de Andie MacDowell a făcut un comentariu malițios ce denotă o frustrare legată de vârsta sa. Căci da, celebrul cuplu de acum 30 de ani s-a schimbat, așa cum era firesc, natural.

În totală opoziție cu Hugh Grant, în vârstă de 62 de ani, Andie MacDowell și-a îmbrățișat vârsta cu o demnitate ieșită din comun la Hollywood. Căci vedeta de 64 de ani își poartă părul cărunt cu mândrie, deja de ani buni.

Dacă alături de Ashley Graham, Hugh a fost de-a dreptul morocănos, lângă Andie MacDowell pare resuscitat. Chimia este vădită și acum, la fel cum exista în filmul ”Patru nunți și o înmormântare”.

Cele două staruri au urcat pe scena Oscarurilor în cea de-a 95-a ediție a prestigioaselor Premii pentru a anunța nominalizările categoriei ”Cel mai bun design de producție”.

Hugh Grant s-a minimalizat public, afirmând că partenera sa de prezentare este încă splendidă, în timp ce el este ”practic, un scrot.” Deh, umor englezesc.

Și actorul spune că e un exemplu de așa nu, căci el nu și-a hidratat tenul precum Andie MacDowell, iar asta se vede.

Oricum, momentul celor doi împreună este adorabil.

Andie MacDowell a fost iarăși o prezență ravisantă, cu părul prins și ochelari, părea o profesoară sexy.

Actrița a optat pentru simplitate, nu a purtat niciun fel de accesorii, iar rochia aleasă, simplă, neagră, i-a flatat silueta impecabilă la cei 64 de ani ai săi.

”Patru nunți și o înmormântare” este o comedie romantică britanică din 1994, regizată de Mike Newell. Filmul a fost extrem de apreciat la vremea aceea și a primit chiar și două nominalizări la Oscar.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg