Hugh Hefner şi-a vândut conacul

8 iunie, 2016
Hugh Hefner Playboy Mansion jpeg

Celebra reşedinţă a "tăticului Playboy" şi-a găsit un nou proprietar.

image

Hugh Hefner şi-a scos la vânzare conacul încă din luna ianuarie, când spera să obţină pe el 200 de milioane de dolari. Însă agenţii imobiliari locali i-au spus că preţul este exagerat, de vreme ce o altă proprietate din apropiere a fost vândută anul trecut pentru suma de 59 milioane de dolari. Cu toate acestea, conacul Playboy, recunoscut pentru petrecerile la care participau celebrităţi din lumea mondenă şi pentru poveştile deocheate care aveau loc înăuntru, valorează peste preţul pieţei, graţie istoricului său. Un preţ pe care vecinul Daren Metropoulos, un om de afaceri bogat care locuieşte într-o casă cumpărată tot de la Hefner, în anul 2009, cu 18 milioane de dolari, a fost dispus să-l plătească.

image

Ambele părţi au refuzat să dezvăluie preţul achitat, dar un purtător de cuvânt de-a lui Metropoulos a declarat că termenii din contract îi permit fondatorului revistei "Playboy", Hugh Heffner, în vârstă de 90 de ani, să locuiască în vilă pentru tot restul vieţii sale.

Faimosul conac a fost construit în 1927 şi achiziţionat de Playboy Enterprises în 1971, cu puţin peste un milion de dolari.

Acesta are 29 camere şi include o casă pentru jocuri, un cinema, o cramă, o sală de fitness, un teren de tenis, o piscină şi o casă pentru oaspeţi, cu 4 dormitoare.

După ce a fost cumpărat de Hefner, conacul şi numeroasele sale elemente adiacente, precum o piscină amenajată într-o peşteră, au devenit un loc preferat al multor staruri de la Hollywood, în care erau organizate petreceri spectaculoase, adeseori cu conotaţii lascive.

image

De asemenea, Playboy Mansion a apărut de-a lungul anilor în numeroase seriale TV şi filme pentru marele ecran, precum "Sex and the City", "The Apprentice" şi "The House Bunny".

Metropoulos, noul proprietar al conacului Playboy, are 32 de ani şi este fostul co-proprietar şi co-CEO al companiei Pabst Brewing şi co-proprietar al Hostess Brands, care a fabricat celebrele dulciuri Twinkies.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg