Hugh Hefner vrea să vândă conacul Playboy – VIDEO

12 ianuarie, 2016
Hugh Hefner jpeg

Cumpărătorul va trebui să scoată din buzunar 200 de milioane de dolari, atât cât se estimează că valorează acum Playboy Mansion.

Hugh Hefner

Conacul Playboy a fost construit în 1927 şi a fost achiziţionat de fondatorul imperiului Playboy în 1971 cu suma de 1 milion de dolari.

După ce a fost cumpărat de Hefner, conacul şi numeroasele sale elemente adiacente, precum o piscină amenajată într-o peşteră, au devenit un loc preferat al multor staruri de la Hollywood, în care erau organizate petreceri spectaculoase, adeseori cu conotaţii lascive.

De asemenea, Playboy Mansion a apărut de-a lungul anilor în numeroase seriale TV şi filme pentru marele ecran, precum "Sex and the City", "The Apprentice" şi "The House Bunny".

În prezent, conacul este deţinut de compania lui Hugh Hefner, Playboy Enterprises, care deţine revista Playboy şi toate licenţele aferente acesteia. Playboy Enterprises i-a închiriat lui Hugh Hefner această proprietate, în care compania citată organizează, uneori, şi evenimente corporate.

Celebra reşedinţă a patronului revistei „Playboy“ are o suprafaţă totală de peste 2.000 de metri pătraţi şi include 29 de camere. Conacul Playboy este construit în cartierul Holmby Hills din Los Angeles, pe un teren de peste două hectare, şi ar putea fi pus în vânzare luna viitoare, au dezvăluit mai multe surse pentru site-ul TMZ.com.

Tranzacţia va include însă şi o clauză specială, care îi va permite lui Hugh Hefner, în vârstă de 89 de ani, să locuiască în continuare în clădire, până la sfârşitul vieţii sale.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg