I-a dat inelul de logodnă. Iubita lui Jeff Bezos și-a etalat, mândră, bijuteria de 2,5 milioane de dolari

23 mai, 2023

Lucruri bune se întâmplă celor care știu să aștepte. Lauren Sánchez poate confirma asta. Bruneta de 53 de ani se iubește nebunește cu miliardarul care a fondat celebra companie Amazon.

FotoJetBezos jpg

Jeff Bezos s-a îndrăgostit de Lauren Sánchez încă de când erau amândoi căsătoriți. Magnatul a divorțat de MacKenzie Bezos în 2019 și iată că acum este din nou pregătit pentru mariaj. Surse Page Six au confirmat că magnatul s-a logodit luni cu iubita sa, exact când se află în plin periplu de testare a noii ambarcațiuni de lux a miliardarului, un iaht imens, impunător, evaluat la 500 milioane de dolari.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg

Ca să se asorteze Lauren Sánchez cu noul său iaht, i-a dăruit și proaspetei logodnice un inel cu o piatră fabuloasă, estimată la 2,5 milioane de dolari!

Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (2) jpg

Cei doi sunt de o lună într-o vacanță continuă. Au participat la Marele Premiu de Formula 1 din Miami, după care s-au îndreptat înspre Europa, ajungând în superba insulă spaniolă Mallorca. Iar zilele acestea se află la Cannes, punctul de întâlnire 0 al tuturor celebrităților, pe perioada desfășurării Festivalului de Film de la Cannes.

Jeff Bezos și Lauren Sánchez au fost fotografiați pe puntea magnificului iaht, după ce iubita magnatului a primit impresionantul inel de logodnă.

Bruneta face o echipă de zile mari cu miliardarul, se înțeleg perfect și adoră să se plimbe împreună și să exploreze locuri noi.

Paparazzii i-au surprins atât pe iaht, la plajă, dar și în desele ieșiri la restaurantele din zonă.

Cei doi și-au făcut apariția sâmbătă la festivalul de film pentru premiera filmului „Killers of the Flower Moon” – totuși se pare că atunci Lauren Sánchez a decis să nu-și etaleze public noua bijuterie cu semnificații.

Bijuteria spectaculoasă cu diamant de 20 de carate vine în completarea actualului inel al lui Lauren Sánchez, cu piatră în formă de inimă.

Cei doi au dorit să țină logodna departe de presă, dar asta nu i-a împiedicat să sărbătorească. Luni, PageSix a dat vestea în exclusivitate: Jeff Bezos a cerut-o în căsătorie pe Lauren Sánchez, după 5 ani de relație în mod oficial.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg