I-a fost scris în destin să moară devreme. Mădălina Crețan, detalii cutremurătoare despre Nosfe

24 martie, 2023
Nosfe și soția jpg

Rapper-ul Nosfe a lăsat un mare gol în lumea artistică românească, printre prietenii săi, dar mai cu seamă în familia sa, care încă nu-și revine din șocul pierderii cântărețului.

Nosfe a murit subit la doar 37 de ani, în luna octombrie a lui 2022. Bărbatul participase și la emisiunea Chefi la cuțite, împreună cu soția sa, Mădălina Crețan, cunoscută în mediul online după titulatura ”Soție de artist”.

Nosfe (1) jpg

La 5 luni de la marele șoc, Mădălina Crețan a acceptat să participe în podcastul Fain și Simplu al cunoscutului realizator de radio Mihai Morar. Întrebată de Mihai Morar despre speculațiile legate de moartea lui Darius, Mădălina Crețan a explicat chiar de la bun început: „Una dintre cele mai greșite întrebări pe care ni le punem în astfel de situații este ... Motivele fizice însă nu am încercat niciodată să le aflu cu adevărat, pentru că.. Ok, le aflu. Și? El este în același loc. Consider că viața unui om în niciun caz nu trebuie definită în funcție de moartea acestuia”.

Există foarte multe coincidențe stranii legate de moartea artistului, aproape viziuni, ca și cum Nosfe ar fi fost convins că va ieși din această viață fizică de foarte tânăr.

Fanii săi au fost șocați anul trecut, având în vedere un detaliu bizar. Exact cu 3 luni înainte de a muri, Nosfe a postat pe Instagram un macabru clip cu un sicriu care se închide și se deschide, pe melodia ”De ce tot zici c-am murit!?”.

Amintindu-și despre Nosfe la început, Mădălina Crețan spune că soțul ei i-a spus în trecut că el avea să moară tânăr, la cel mult 50 de ani.

cub sotia nosfe png

Recent, ea a găsit și un mesaj în telefon: „Eu le spun tuturor că eu voi muri tânăr. În fine, un nebun…”.

Întrebată de Mihai Morar cum a abordat situația dificilă cu copilul lor, ea explică că a preferat înainte de orice să fie sinceră și să îi spună celei mici tot adevărul.

„Eu consider că unul dintre cele mai urâte lucruri este minciuna, chiar și atunci când încercăm să protejăm.

Iris oricum a simțit. În dimineața următoare serii în care s-a întâmplat, ea era la o prietenă. Cerea întruna să meargă acasă, că s-a întâmplat ceva cu tati”.

În prezent, Mădălina Crețan și fiica sa au parte de terapie, pentru a putea merge înainte după moartea rapperului Nosfe.

Cu câteva ore înainte să moară, Nosfe a susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, la Trap Attack. Vestea decesului său a îndoliat artiștii din România, iar realizatorii de la Chefi la cuțite i-au dedicat multe momente de reculegere, vorbind despre el mereu ca despre un om minunat, ales, care însenina de îndată orice încăpere în care intra.

Aici este podcastul Fain și Simplu, în care Mădălina Crețan oferă toate detaliile.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg