I-a plăcut să fie mireasă! Ce rochii a purtat JLo la nunţile din filme

4 septembrie, 2022

Jennifer Lopez a fost mereu o romantică şi s-a visat adesea purtând rochia de mireasă perfectă, la nunta perfectă, alături de bărbatul perfect. Cum au arătat ţinutele ei din fanteziile de pe marele ecran?

jlo jpg

Poate că a trebuit să aştepte 20 de ani ca să fie mireasa lui Ben Affleck şi să aibă nunta la care a visat - deşi a mai fost căsătorită de 3 ori, cu Ojani Noa (1997-1998), Chris Judd (2001-2003) şi Marc Anthony (2004-2014). Dar Jennifer Lopez a avut ocazia să mai îmbrace rochia de mireasă şi pentru rolurile sale din filme. De fapt, aproape în fiecare film a avut şi o astfel de rochie albă, ceea ce înseamnă că, privind şi la cele 4 rochii de mireasă în care a apărut la braţul actualului ei soţ, i-a cam plăcut să fie mireasă!

Primul film în care a intrat în rochia albă a fost „Selena“, ecranizarea după viața regretatei artiste Selena Quintanilla. Ea a filmat această alături de Jon Seda, care l-a interpretat pe Chris Perez, soțul din viața reală al Selenei.

Selena JLo mireasa png

După alți patru ani, Jennifer Lopez se „mărita“ din nou pe marele ecran, în producția „The Wedding Planner, în care a jucat alături de Matthew McConaughey, Jen a purtat o rochie uimitoare retro foarte șic, cu guler barcă și o pălărie cu voaletă pentru o scenă de nuntă la tribunal. Rochia a generat rumoare când a fost comparată cu rochia lui Meghan Markle din 2018 pentru nunta ei fastuoasă cu prințul Harry. 

Jennifer Lopez Wedding Planner jpg

În 2004, regizorul Kevin Smith ar fi filmat o scenă de nuntă pentru comedie romantică lacrimogenă „Jersey Girl“, cu Ben și Jen la începuturile lor. Cu toate acestea, după ce s-au despărțit, a tăiat scena, spunând că nu știa dacă era "corect" să o lase. Păcat că nu știa că, în cele din urmă, vor ajunge să se căsătorească aproape două decenii mai târziu!

Frumoasa artistă a uimit încă o dată în 2005, în comedia romantică „Monster-in-Law“, în care îi dădea replica lui Jane Fonda, în rolul soacrei imposibile. J.Lo a purtat o rochie de mireasă amplă, de bal, de culoare crem, asortată cu mănuși de satin și un voal lung, la căsătoria ei din film cu Michael Vartan.

În 2006, în „Halftime“, Jennifer Lopez a luat o pagină din propria viață și a transpus-o pe ecrane la momentul în care era căsătorită cu Marc Anthony. E vorba despre un film despre viața lui Héctor Lavoe, interpretat de Marc, în care Jennifer a jucat rolul soției sale, Nilda "Puchi" Lavoe. Jennifer a purtat în film o rochie boemă cu mâneci lungi, în stilul anilor '60, cu un corset din dantelă.

Lopez Marc Anthony jpg

Anticipând, parcă, nunta cu Ben, JLo a apărut în 2022 pe ecrane în „Marry Me, într-o ținută de divă, alături de Owen Wilson. Acesta este, cu siguranță, cel mai dramatic look de nuntă al ei. Rochia Zuhair Murad din tafta cu detalii argintii, cristale și dantelă ar fi cântărit aproape 45 de kilograme, potrivit „Variety“.

Și, dacă vă vine să credeți, Jen mai are încă un film cu tematică nupțială, care urmează să fie lansat: „Shotgun Wedding“. J.Lo apare într-o scenă de nuntă într-o destinație exotică, cu o rochie de tul crem-roz pe umeri, alături de mirele Josh Duhamel, purtând o jachetă albă șifonată. 



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling