Iana s-a relaxat în Dubai înainte de concert. Artista reunește trupa A.S.I.A

5 mai, 2022
ianna2 jpg

A impresionat șeicii din Dubai, iar acum se pregătește să marcheze 20 de ani de activitate printr-un concert grandios.

 Iana Novac a urcat pe scenă la "Romanian Fashion Evening în Dubai", o seară de gală cu covor roșu, în care designeri precum Cătălin Botezatu și Clara Rotescu și-au prezentat cele mai noi creații. 

"M-am bucurat de invitația Clarei Rotescu de a le fi alături designerilor români la gala din Dubai. A fost un adevărat regal. Recitalul meu a fost apreciat și s-a desfășurat și  în prezența Excelenței Sale, ambasadorul României în Emiratele Arabe, Adrian Măcelaru! M-am simțit minunat și sper să revin curând. Este incredibil ce au putut să construiască în deșert acești oameni în 50 de ani", a spus Iana Novac pentru OK Magazine.

ianna3 jpg

Artista va sărbători 20 de ani de activitate artistică printr-un concert pe care îl va susține pe data de 7 Iunie la Sala Palatului din București. Solista a pregătit multe surprize pentru publicul său. Pe scenă, Iana Novac va fi  acompaniată de Orchestra Metropolitană și Corul Acoustic, iar printre invitați se numără marele compozitor al Republicii Moldova, Eugen Doga (Iana fiind și ea originară din Rep.Moldova), dar și trupa A.S.I.A, din a cărei componență a făcut parte și ea parte.Recente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg