Iată ce afacere și-a deschis Jessica Biel!

Soția lui Justin Timberlake intră în rândul celebrităților care au afaceri proprii. Actrița Jessica Biel a dat șfoară-n lume că și-a deschis un restaurant, prietenos atât cu părinții, cât și copiii lor.

<> on March 1, 2016 in West Hollywood, California.
Și-a deschis un restaurant

Fiind mămică acum, Jessica Biel rezonează mai mult la nevoile părinților, așa că s-a decis să deschidă în Los Angeles un restaurant care să fie atât pe placul părinților, cât și pe cel al copiilor.

”Este pentru adulți. Însă, aici, copiii găsesc ceva de făcut pentru a fi fericiți și pentru a se distra, astfel încât și părinții lor să se bucure de momentele respective.”, a declarat frumoasa actriță despre noua sa afacere.

restaurant jessica biel
Așa arată noul restaurant al Jessicăi Biel

Inaugurarea restaurantului ”Au Fudge”, căci așa se numește localul respective, a avut loc ieri, iar Jessica Biel a fost amfitrioana acestui eveniment, alături de soțul ei, cântărețul Justin Timberlake.

WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 01:  Actress Jessica Biel attends the Grand Opening Of Au Fudge, Presented By Amazon Family on March 1, 2016 in West Hollywood, California.  (Photo by Mike Windle/Getty Images for Au Fudge)
O gazdă încântătoare

Îmbrăcată într-o rochie albă, cu broderie colorată, și pantofi neon, Jessica Biel a fost o prezență agreabilă și stylish.

La evenimentul de inaugurare au luat parte și co-starurile Jessicăi Biel din serialul ”Al 7-lea cer”, respectiv: Mackenzie Rosman, Catherine Hicks, Beverley Mitchell și Barry Watson.

319E6D8000000578-3467195-Mini_reunion_Jessica_Biel_had_the_support_of_her_former_7th_Heav-m-12_1456593619870
”Familia„ ei din serialul ”În al 7-lea cer”

Vezi în galeria foto cum arată noul restaurant al Jessicăi Biel!

sursa foto: Getty Images /

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA