Iată noua colecție a lui Cătălin Botezatu!

Cătălin Botezatu a pus în scenă una din cele mai importante prezentări de modă din carieră. Designerul român a fost invitat să prezinte cea mai nouă colecție la Paris, în cadrul Carrousel du Louvre, locația unde au avut evenimente cele mai mari case de modă din lume.

catalin-botezatu-show-paris-2
Conceptul show-ului de modă a fost gândit în totalitate de Botezatu

La invitația L’Oreal, Botezatu a adus la Paris, în premieră, colecția Spirit of India, pe care a prezentat-o pe un podium de 100 de metri pătrați, în fața a peste 2000 de spectatori sosiți din întreaga lume.

Show-ul lui Botezatu a fost inclus în cadrul unui eveniment dedicat noilor tendințe în materie de hairstyle.

Designerul român a adus la Paris două colecții. Piesele din prima colecție au fost purtate de modelele care au defilat pe podium prezentând coafurile extravagante realizate de hairstylistul Laurent Tourette. A doua colecție, Spirit of India, a reprezentat un show în sine, fiind expusă pentru prima dată în fața publicului.

catalin-botezatu-show-paris-12
Au fost peste 2000 de spectatori sosiți din întreaga lume

Conceptul show-ului de modă a fost gândit în totalitate de Botezatu. Designerul a proiectat, pe un ecran imens, un montaj video cu imagini spectaculoase din India, iar modelele au defilat, pe ritmuri de Bollywood, purtând rochii extravagante, din materiale scumpe, în nuanțe predominante de negru și auriu.

Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul care colaborează cu casa Dolce&Gabbana, iar hairstylingul de către Laurent Tourette.

Show-ul de la Paris continuă seria de prezentări de modă peste hotare pe care Cătălin Botezatu o realizează anul acesta, după evenimente organizate în Londra și Milano.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA