Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni

30 martie, 2023
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg

Viaţa este mereu mai frumoasă atunci când ai prietenii aproape. Aceștia devin deseori parte din familia noastră, iar momentele alături de ei sunt foarte preţioase. Dacă îţi place să te bucuri de activităţi diverse, însă în grupul tău a apărut monotonia, trebuie să ştii că există numeroase metode distractive prin care te poţi simți bine alături de cei dragi.

Activităţile distractive alături de prieteni sunt un prilej bun de relaxare, de a consolida relaţiile, dar şi de a râde cu poftă alături de ei.

Iată câteva idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prietenii tăi

  • Seara de jocuri cu băuturi și gustări

Idei ca să te bucuri mai mult de momentele frumoase cu ei:

Seara de jocuri este un concept ce a pornit din străinătate şi care a devenit foarte popular la noi în ţară. Serile de jocuri se organizează în lume de foarte mulți ani şi sunt un mod prin care prietenii, dar şi familia se pot aduna pentru a face ceva distractiv, fără să cheltuie sume mari de bani.

Poţi organiza o seară de jocuri chiar la tine acasă. De la cele mai cunoscute jocuri de societate din clipa de față şi până la clasicele jocuri de cărţi, ai zeci de variante din care să alegi.

În plus, nu uita să le oferi prietenilor tăi şi o băutură delicioasă, precum un cocktail cu prosecco. Pe altex.ro găseşti prosecco de calitate, de mai multe tipuri, astfel încât toți invitații să fie mulțumiți. Gustările trebuie să facă şi ele parte din decor, indiferent dacă este vorba de finger food, tarte sărate, platouri cu mezeluri şi brânzeturi sau snacks-uri.

  • Escape Room

Conceptul de Escape Room este împrumutat din Vest şi are la baza celebrele jocuri ce implică rezolvarea unui mister. Într-un Escape Room tu şi prietenii tăi vă veţi afla într-o cameră închisă, unde vă trebuie să vă grupaţi pentru a găsi indiciile ce vor deschide uşa. Vei găsi camere tip Escape Room cu teme diverse.

  • Activități sportive 

Sportul este o metodă minunată de a avea grijă de sănătatea ta. Atunci când implici şi prietenii în ecuaţie ai toate şansele să obţii o activitate care îţi aduce beneficii nenumărate. Există o mulţime de sporturi în aer liber pe care le poţi practica cu gaşca. Puteţi folosi terenurile de baschet sau tenis din parcuri sau puteţi să mergeţi la squash ori la o sală de escalada.

Dacă îţi doreşti mişcare în aer liber, alegeţi trasee de căţărări în copaci, echitaţie, mini golf sau paintball.

Așadar, există numeroase moduri prin care te poţi bucura de timpul cu prietenii tăi. Însă, poţi să ai grijă ca acest timp să includă şi activităţi care să vă aducă zâmbetul pe buze sau chiar hohote de râs. Inspiră-te din ideile de mai sus pentru a organiza o activitate grozavă cu gaşca ta, iar ei cu siguranţă îţi vor mulţumi la final.

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg