Idei de cadouri elegante pentru nunţi

29 mai, 2023

Cadourile de nuntă au un farmec aparte. Ele pun în valoare relaţia dintre cei care le oferă şi miri, dar pot să reprezinte și un vis împlinit pentru fericitul cuplu.

cadou jpg

Nu este întotdeauna foarte uşor să alegi cadoul potrivit pe care să-l oferi cu ocazia unei nunţi, nici chiar când mirii sunt persoane dragi, cu care ai o relaţie apropiată. Desigur, varianta foarte practică este să oferi un card cu o sumă de bani pe care o consideri adecvată, dar, pe de altă parte, un cadou poate fi o modalitate mai elegantă de a marca această ocazie specială. Dacă eşti în căutare de inspiraţie, iată câteva idei pentru daruri de nuntă cât se poate de rafinate.

Practic, dar distins

Dacă vrei să te orientezi spre un cadou care ar putea fi de folos noii familii, dar care să fie, în acelaşi timp, şi elegant, ia în considerare un set cesti cafea din porţelan foarte fin, cu un design clasic. Un astfel de cadou este util în orice casă şi aduce un plus de rafinament.

De asemenea, tot la categoria cadourilor practice, poţi opta pentru o vază din cristal. Ar fi bine să alegi una cu un design minimalist, mai ales dacă nu ştii care este estetica locuinţei mirilor, pentru a se potrivi oricărui tip de decor.

În cazul în care mirii îţi sunt foarte apropiaţi şi ştii că au nevoie de un anume obiect sau că şi-ar dori ceva în mod special, poţi să le oferi obiectul dorit drept cadou de nuntă. Este bine să le spui despre intenţia ta, astfel încât să nu descoperi că altcineva a avut aceeaşi idee.

Obiecte de artă

Obiectele de artă nu servesc doar pentru a decora o locuinţă, ci pot fi considerate o adevărată investiţie a cărei valoare poate să crească semnificativ în timp. Dacă mirii pentru care te gândeşti să cumperi un astfel de cadou sunt persoane care ar aprecia un asemenea dar, aceasta poate fi cea mai bună soluţie.

Dacă sunt persoane cu gusturi moderne sau avangardiste chiar, poţi vizita diferite galerii de artă, în căutarea unui tablou sau al unei sculpturi ce ar putea fi pe gustul lor. Pe de altă parte, dacă sunt pasionaţi de obiecte de colecţie sau antichităţi, interesează-te de licitaţiile care se organizează în această perioadă. Poţi găsi obiecte foarte frumoase, cu o poveste inedită. Chiar dacă pot părea lipsite de aspectul practic, ele înfrumuseţează orice locuinţă şi, în plus, le va aminti celor doi întotdeauna de ziua nunţii, dar şi de tine.

Experienţe de neuitat

Un cadou nu trebuie să fie întotdeauna un obiect. Uneori poate fi o experienţă memorabilă. Ca să poţi oferi un astfel de dar, este esenţial să-i cunoşti foarte bine pe miri. Pornind de la gusturile şi preferinţele lor comune, poţi să te orientezi spre bilete la concertul formaţiei lor preferate, de exemplu. Dacă sunt firi mai aventuroase, poţi lua în calcul un zbor cu parapanta sau un salt cu paraşuta.

De asemenea, poţi să iei în considerare diferite cursuri, în domeniile de care sunt pasionaţi. Poate să fie un curs de gătit, unul de oenologie sau, de ce nu, unul de caligrafie. Important este să fie ceva ce pot face împreună cu plăcere.

Un astfel de cadou este foarte apreciat pentru că pune în valoare relaţie dintre tine şi cuplul care îşi celebrează nunta, dar, de asemenea, le oferă celor doi posibilitatea să-şi împlinească un vis.

Nu uita de regulile de etichetă

Uneori, să oferi un cadou elegant poate fi destul de costisitor, aşa că nu este o problemă să te asociezi cu alţi invitaţi la nuntă ca să luaţi un dar frumos, de care mirii se pot bucura.

Orice dar, indiferent că este un card cadou sau un obiect, ar trebui însoţit de o felicitare sau un bilet în care le transmiţi urările tale de bine mirilor.

Dacă nu poţi ajunge la nuntă, dar vrei totuşi să trimiţi un cadou, nu lăsa totul pe ultimul moment. Este preferabil ca darul tău să ajungă înainte şi nu după nuntă.

Aşadar, lasă-te inspirat de sugestiile noastre de mai sus pentru a alege cele mai elegante cadouri de nuntă!

Sursă foto: Pexels.comRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg