Idei de cadouri speciale pentru tinerii părinţi

21 octombrie, 2020
1 bebelus care casca jpg jpeg

Multe persoane se întreabă ce pot oferi cadou unor prieteni sau unor colegi care au devenit recent părinţi, mai ales în cazul în care nu sunt sigure că vor fi pe lista invitaţilor la botez.

Ei bine, astfel de cadouri pentru proaspeţii părinţi tind să fie puţin diferite de cele pe care le oferi în mod tradiţional la un botez. În general, sunt lucruri mai puţin necesare pentru părinţi, dar pot fi speciale şi, mai ales, amuzante.

Chiar dacă nu poţi da niciodată greş cu biberoane sau suzete, este mult mai satisfăcător să oferi un cadou pe care ştii că noii părinţi îl vor preţui în anii următori. Iată câteva idei în acest sens. 

Un calendar personalizat

Cu siguranţă, noii părinţi ţi-au trimis şi ţie şi altor prieteni comuni sau au publicat pe reţelele sociale suficiente fotografii cu bebeluşul încât să poţi selecta cele mai drăguţe sau mai amuzante douăsprezece fotografii care să facă parte dintr-un calendar special. Există multe aplicaţii şi firme specializate în personalizarea diferitelor obiecte care să te ajute să faci acest calendar. În mod sigur, va fi un cadou plăcut şi amuzant pentru părinţi.

Brăţări de cuplu

Acesta este cu adevărat un cadou pe care părinţii îl vor preţui întotdeauna. Este un dar simbolic care le va aminti mereu de momentul fericit al venirii pe lume a micuţului lor. Există diferite stiluri şi modele de bratari de cuplu, deci tot ce ai de făcut este să alegi ceva care crezi că ar fi pe gustul proaspeţilor părinţi. 

Un tablou special

Orice cadou personalizat va fi primit cu bucurie de proaspeţii părinţi. Un tablou în creion, de exemplu, cu bebeluşul sau cu întreaga familie, va fi cu siguranţă apreciat. Diferiţi artişti îşi oferă serviciile prin care, pornind de la o fotografie, realizează un tablou. Spre deosebire de o poză înrămată, un tablou are o valoare emoţională şi artistică mai importantă, aşa că ar fi cu adevărat un cadou de neuitat. 

Un jurnal

Jurnalele realizate special pentru ca părinţii să poată „documenta” primele luni din viaţa bebeluşului lor sunt cu adevărat speciale. Părinţii pot consemna momentele cele mai importante din primele zile ale celui mic, pot adăuga fotografii sau alte mici obiecte pe care doresc să le păstreze. Ceea ce face acest jurnal un cadou deosebit este faptul că poate fi păstrat pentru totdeauna şi chiar arătat generaţiilor viitoare. 

O şedinţă foto

Cu siguranţă, proaspeţii părinţi vor face singuri sute de fotografii cu bebeluşul, dar asta nu înseamnă că nu le-ar plăcea să aibă şi câteva fotografii speciale cu ei doi şi bebeluşul. Sunt mulţi fotografi care se ocupă de astfel de şedinţe foto şi le pun la dispoziţie părinţilor o serie de scenarii, costume sau elemente de decor.  

Darul cel mai de preţ - relaxarea

Primele luni cu un bebeluş sunt cu adevărat minunate pentru părinţi, dar, trebuie să recunoaştem, deosebit de obositoare. Lipsa de somn şi presiunea adaptării la un nou stil de viaţă îşi vor pune amprenta asupra noilor părinţi. Dacă ştii că există persoane apropiate pe care se pot baza pentru îngrijirea copilului, de exemplu bunici, fraţi, prieteni, poţi să le oferi noilor părinţi un voucher pentru un SPA sau un salon de masaj. Cu siguranţă le va prinde bine să aibă la dispoziţie câteva ore pentru relaxare. Dacă optezi pentru un astfel de cadou, asigură-te că perioada de valabilitate a voucherului este cât mai mare. 

Indiferent pentru ce fel de cadou ai opta pentru persoanele dragi din viaţa ta care au devenit recent părinţi, asigură-te că este ceva oferit din toată inima şi că se potriveşte stilului lor de viaţă. Cu puţină creativitate vei reuşi să le faci un cadou cu adevărat special.

Sursa foto: Unsplash.comRecente pe Ok! Magazine

ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg