Îi recunoşti? Sunt cel mai iubit cuplu din "Fructul oprit"

31 octombrie, 2018
1 criss si vlad fructul oprit adrian perjovschi jovsky studio transformare cristina ciobanasu vlad gherman 1 jpg jpeg

Pentru că e Halloween şi pentru că lui Adrian Perjovschi îi place să transforme vedetele, iată cum arată două dintre vedetele serialului de la Antena 1 în chip de Joker şi Pălărierul Nebun.

De Halloween,

şi

, protagoniştii serialului

difuzat miercurea la Antena 1, de la ora 20.00, au fost transformaţi în cunoscutele personaje Joker şi Pălărierul nebun, de hairstylist-ul Adrian Perjovschi şi echipa sa, în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”. 

“Am vrut ca personajul pe care îl aleg să aibă poveste în spate. Am ales să mă transform în Pălărierul nebun în primul rând pentru că mi-a plăcut foarte mult interpretarea lui Johnny Depp şi pentru că Alice în Ţara Minunilor a fost primul film pe care l-am văzut în cinema. Atunci a fost prima mea vizită la cinema”, spune Criss. 

“Este pentru a doua oară când facem parte din proiectul <<Transformări Radicale by Jovsky Studio>>, iar de data asta e o ediţie specială de Halloween”, adaugă Vlad Gherman.

Hairtsylist-ul Adrian Perjovschi, make-up artistul Madda Petcu şi stilist-ul Luci Faur i-au transformat pe Criss şi Vlad în personajele lor preferate de Halloween: “Criss şi Vlad sunt profesionişti, lucrăm cu mare plăcere împreună de peste 10 ani, iar astăzi, de Halloween suntem foarte bucuroşi că am creat împreună o nouă poveste”, spune Adrian Perjovschi.

Criss mărturiseşte că după bunica ei, Adrian Perjovschi a fost singurul om pe care l-a lăsat să se apropie cu foarfeca de părul ei: “Eu una întotdeuna m-am lăsat cu usurinţă pe mâinile lui Adi şi a echipei lui pentru că sunt adevăraţi profesionişti. Eu şi Adi ne ştim de 10 ani şi chiar dacă la început am fost reticentă şi nu lăsam pe nimeni să se atinga de părul meu, în timp mi-a câştigat încrederea. Este talentat şi se vede că iubeşte ceea ce face.”

Inspiraţia pentru alegerea personajelor a venit de la noua culoare de păr pe care Adrian Perjovschi i-a propus-o Cristinei: “Dacă mi-ai fi spus acum 3 ani că voi avea părul portocaliu râdeam cu gura până la urechi. Foarte multă vreme m-am ţinut cu dinţii de ideea că părul natural e varianta “corectă” tocmai pentru ca aşa ne-am născut şi teoretic aşa ne şi stă cel mai bine. Eh! Uite că m-am cam înşelat. 

Îmi place atât de mult cum mi se potriveşte nuanţa asta încât e foarte greu să mă mai convingă cineva să mă întorc la culoarea mea naturală. Probabil că dacă nu ar fi fost combinaţia asta fericită: <<Fructul Oprit>>, Ruxandra Ion şi Adrian Perjovschi, nu aş fi avut niciodată curajul să fac o schimbare aşa radicală”, adaugă Criss.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg