Îl mai ştii pe Saúl Lisazo? Uite cum arată acum starul din telenovele

9 februarie, 2016
11002623 793164184053030 424851829051541917 n jpeg

E un George Clooney al Americii de Sud. A jucat în „Por tu amor“, „Tierra de Pasiones“, „Gitanas“ şi „El Clon“. Iată povestea lui.

E unul dintre cei mai iubiţi actori argentinieni.

A ştiut să-şi pună în valoare fizicul, a luat lecţii de actorie în Spania şi reuşeşte să se menţină de 20 de ani în elita actorilor de telenovele sud-americane. Îl ştiţi din „Por tu amor“ (1993), „Gitanas“ (2004), „Tierra de pasiones“ (2006) şi „El Clon“ (2010), dar a jucat şi în serialele „Tenías que ser tú“ (1993), „Prisionera de amor“ (1994), „Capadocia“ (2007), „Mientras haya vida“ (2007), „El Rostro de la Venganza“ (2012), „Las Bravo“ (2014) şi în lungmetrajele „ Ladrón que roba a ladrón“ (2007), „El cartel de los sapos“ (2011), „Quiero ser fiel“ (2014), „La Dictadura Perfecta“ (2014) şi „Señorita Pólvora“ (2015).

  

image image image image

Saúl Gustavo Lisazo Ozcoidi s-a născut pe 01.06.1956 în Los Toldos, Argentina, într-o familie cu şapte copii. Din nefericire, şi-a pierdut tatăl pe când avea 12 ani, o tragedie care avea să-l marcheze pe viaţă. În primii ani, resimţea lipsa părintelui său mai ales la meciurile de fotbal, unde obişnuiau să meargă împreună. Ba chiar şi jucau împreună, în curtea din spatele casei. De aici, însă, s-a născut marea pasiune a lui Saúl Lisazo pentru sportul cu balonul rotund.

Marea lui pasiune, fotbalul.

Mai joacă şi acum fotbal, când are timp.

A jucat fotbal la echipa Sarmiento timp de 10 ani. Apoi a trecut pe la echipe ca Atlanta din Argentina, SK Beveren si KV Mechelen din Belgia. În timp ce juca la Barcelona, a suferit o accidentare gravă la genunchi, ceea ce l-a scos din circuitul fotbalului profesionist.

Aşa se face că, în 1983, Lisazo a decis să înceapă o nouă carieră în lumea modeling-ului. În paralel cu munca de pe podium-urile de prezentare, a urmat cursurile de artă dramatică din Spania la clasa Cristinei Rotta.

În 1989, Saúl Lisazo a fost distribuit în primul său film, „El Regreso a la Isla del Tesoro“. Iar în anul următor a intrat în lumea telenovelelor, cu „Amor de nadie“, alături de Lucia Mendez.

Una dintre cele mai iubite telenovele ale sale a fost „Por tu amor“, unde a avut-o parteneră pe Gabriela Spanic.

Alături de Gaby Spanic.

„Por tu amor“ (1993)

Şi, deşi mulţi au crezut că s-a iubit cu partenerele sale din filme, Saúl Lisazo e un tip fidel şi familist. El şi-a cunoscut soţia, pe fostul model Mónica Viedma, pe vremea când locua în Spania, şi s-a căsătorit cu ea în 1983. Adesea, el spune despre ea că este „dragostea vieţii mele“. Cuplul are doi copii, pe Paula (16) şi pe Martin (12).

Saúl, Martin, Paula şi soţia sa, Mónica.

Saúl Lisazo nu se consideră un macho, el fiind de părere că meseria lui este aceea de a interpreta personaje: „Nu poţi merge prin viaţă cu această etichetă. Oricum, vârsta nu te ajută să interpretezi astfel de roluri pe durata întregii cariere.“

El se consideră un actor profesionist şi de aceea acceptă rolurile negative, pentru că “sunt şi cele mai ofertante. În plus, îmi plac cel mai mult şi mă distrează”, adaugă Saúl.

image

Ca un argentinian adevărat, preferă Malbec-ul. Este coproprietar al restaurantului Piantao din Ciudad de Mexico.

Actualmente, actorul figurează în distribuţia filmului „Lambs Among Wolves“.

image

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg