Ilinca ┼či Alex Florea, ├«n aceast─â sear─â pe scena Eurovision

11 mai, 2017
Yodel It! jpeg

Doar c├óteva ore ne mai despart de a doua semifinal─â Eurovision 2017, cea ├«n care rom├ónii de pretutindeni vor tr─âi emo┼úia intr─ârii ├«n concurs a reprezentan┼úilor no┼čtri.

image

Calificarea Rom├óniei ├«n finala din 13 mai se va decide ast─âzi, ├«n direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Interna┼úional ┼či TVR+, ├«ncep├ónd cu ora 22.00.

ÔÇ×Intr─âm ├«n semifinal─â cu ├«ncredere ├«n sansele noastre. Avem o piesa bun─â ┼či un show puternic, pentru care am primit feedback foarte bun din partea fanilor ┼či a jurnali┼čtilorÔÇŁ, au declarat Ilinca ┼či Alex Florea, reprezentan┼úii Rom├óniei la Eurovision, ├«nainte de a doua semifinal─â.

Rom├ónia intr─â ├«n competi┼úie pe pozi┼úia 5, ├«n prima parte din cea de-a doua semifinal─â, al─âturi de  Serbia, Austria, Macedonia, Malta, Olanda, Ungaria, Danemarca, Irlanda, San Marino, Croa┼úia, Norvegia, Elve┼úia, Belarus, Bulgaria, Lituania, Estonia si Israel.

Fanii din cele 18 ┼ú─âri repartizate ├«n a doua semifinal─â ┼či cei din Ucraina, Fran┼úa ┼či Germania decid, al─âturi de juriile de specialitate, cine va merge ├«n Marea Final─â.

Semifinala Eurovision va fi comentat─â, pentru telespectatorii TVR, de Liana Stanciu, Radu Andrei Tudor ┼či Sonia Argint Ionescu.

_________________________

Prin ┼úinutele purtate de ei, Ilinca ┼či Alex s-au clasat ├«n top 10 apari┼úii, iar fotografii cu cei doi au umplut site-urile interna┼úionale.

ÔÇ×M-am sim┼úit c─â un star interna┼úional!ÔÇŁ, a m─ârturisit t├ón─âra de 18 ani, aflat─â pentru prima dat─â la o ├«nt├ólnire cu covorul ro┼ču. ÔÇ×M-am sim┼úit frumoas─â ├«n rochia mea de la Athena Philip. Oamenii strigau dup─â mine, iar fanii m─â rugau s─â m─â pozez cu ei. ├Ämi pare r─âu c─â la sf├ór┼čit ne-am gr─âbit pentru a nu rat─â momentul lans─ârii baloanelor ┼či n-am apucat s─â fac poze cu to┼úi. Zeci de televiziuni, reviste ┼či radiouri au avut o mul┼úime de ├«ntreb─âri... A fost o experin┼ú─â unic─âÔÇŁ, a mai spus Ilinca.

image

Pe covorul ro┼ču, la Kiev, Ilinca B─âcil─â a purtat o ┼úinut─â foarte elegant─â: o rochie roz pr─âfuit din voal din m─âtase natural─â, o crea┼úie Athena Philip, ce face parte din colec┼úia de prim─âvar─â-vara 2017.

"Pentru ┼úinut─â de red-c├órpet a Ilinc─âi B─âcil─â, reprezentanta Rom├óniei la concursul Eurovision ne-am propus s─â readucem ├«n prim plan elegant─â ┼či feminitatea divelor de la Hollywood. Am optat ├«ns─â pentru o nuan┼ú─â de roz pudrat ┼či aplica┼úii din broderie, m─ârgele ┼či paiete ├«n nuan┼úe vesele pentru a fi ├«n acord cu v├órst─â fraged─â a Ilinc─âi. Croiala a fost aleas─â pentru a pune ├«n valoare atuurile fizice ale Ilinc─âi. Pentru aceast─â rochie, creat─â ├«n atelierul Athena Philip am importat special din Fran┼úa, materiale de cea mai bun─â calitate ┼či am dedicat zeci de ore pentru aplica┼úiile din zona bustului care au fost realizate manual", a declarat designerul Alina Filip.

Tot ea este cea care a creat ┼úinut─â din videoclipul piesei, dup─â indica┼úiile stilistice ale Rodic─âi Puc─â (TVR). Principala cerin┼ú─â a fost c─â rochia s─â fie galben─â (o culoare vibrant─â ┼či optimist─â), s─â se unduiasc─â ├«n adierea v├óntului de prim─âvar─â ┼či s─â ├«i pun─â ├«n valoare statura minion─â. Rochia cu un decolteu ad├ónc ┼či o cr─âp─âtur─â discret─â pe picior a fost realizat─â ├«n mai pu┼úin de dou─â zile ┼či a fost foarte apreciat─â de fanii interna┼úionali care au postat pe Instagram capturi din videoclip, ├«nso┼úite de titlul: Best Style Moment!

image

C├ót despre apari┼úia ├«n semifinal─â, Ilinca a dezv─âluit cu o s─âpt─âm├óna ├«naintea concursului ┼úinut─â cu care va ├«ncerca s─â ├«i impresioneze pe fanii din toat─â lumea: o rochie mini, ro┼čie cu un decolteu discret ┼či aplica┼úii str─âlucitoare pe cordon, realizat─â tot ├«n atelierul Athena Philip, realizat─â la indica┼úiile stricte ale echipei postului na┼úional de televiziune." Este o rochie scurt─â, vesel─â, cu cr─âp─âturi discrete pe picior care ├«i va permite Ilinc─âi s─â danseze pe scen─â pe ritmurile piesei Yodel It! Aceast─â este ├«n concordan┼ú─â cu nuan┼úele graficii ┼či ├«ntr-un contrast cu ┼úinut─â lui Alex Florea care are o tent─â rock", a mai ad─âugat Alina Filip.

Melodia "Yodel It!" se claseaz─â deja pe locurile frunta┼če ├«n topurile realizate peste tot ├«n lume, a fost subiectul vlogurilor interna┼úional─â ┼či a fost desemnat─â chiar ┼či printre c├ó┼čtig─âtori de c─âtre unele publica┼úii on-line interna┼úionale!