Ilinca Vandici: "Mi s-a întâmplat să întreţin un bărbat, şi nu o dată, ci de două ori!" VIDEO

8 noiembrie, 2019
2 ilinca vandici la ok tv 3 jpg jpeg

Una dintre cele mai frumoase vedete de la noi a fost extrem de curtată, dar puţini ştiu ce se ascundea în spatele bârfelor din presă.

Invitată la OK!TV, gazda show-ului "Bravo, ai stil!" de la Kanal D a făcut dezvăluiri picante pe care chiar nu le intuiam. Căci Ilinca Vandici, o frumuseţe naturală din showbizul autohton, deşi a avut mulţi pretendenţi, a avut puţine relaţii, notabile şi de suflet.

"Eu nu eram genul care ieşeam în oraş, care mergeam în cluburi...", a spus ea la "E OK să fii vedetă?". 

"Tânără fiind, căutam iubirea şi preferam să mă ţii în braţe, decât să mă scoţi în oraş nu ştiu unde să-mi dai să mănânc foie gras, pentru că nu mă interesa lucrul ăsta. Am avut nişte relaţii superbe, cu nişte băieţi extraordinari, cu care m-am iubit, am trăit lucruri extraordinar de profunde. Dar contează stilul de viaţă şi modul de viaţă cu care te-ai obişnuit şi cu care ai crescut. Eu provin dintr-o familie nu ultra-bogată, dar o familie în care nu mi-a lipsit absolut nimic, unde am avut întotdeauna parte de absolut tot ce mi-am dorit, am fost sprijinită de părinţii mei, inclusiv când m-am mutat la Bucureşti. M-au mutat cu chirie, m-au transferat la liceu, îmi dădeau bani în fiecare lună. Şi atunci am fost obişnuită cu stilul ăsta de viaţă în care să nu-mi lipsească nimic, în care ieşeam în fiecare zi să mănânc în oraş, pentru că aveam susţinerea părinţilor mei să fac asta. Şi-atunci era normal ca, în momentul în care îmi căutam un iubit, căutam să fie de acelaşi nivel. Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală."

7 ilinca vandici la ok tv jpg jpeg

Cu toate acestea, Ilinca Vandici a avut şi iubiţi pe care i-a întreţinut. "S-a întâmplat şi asta, dar lumea nu ştie şi nu e o problemă. Când era vorba de iubire, de înţelegere şi de respect, nu mă deranja treaba asta. Mi se părea absolut normal ca dacă eu muncesc şi am posibilitatea să te ajut, te ajut fără probleme, că tu poate ai o pasă proastă sau o perioadă. Şi mi s-a întâmplat asta, chiar de două ori!"

8 ilinca vandici la ok tv 2 jpg jpeg

Întrebată de Dana Săvuică dacă a făcut compromisuri în carieră, Ilinca Vandici a răspuns franc: "O, cu siguranţă! Am avut parte de foarte multe încercări, de foarte multe momente de cumpănă, de nesiguranţă, de nelinişte, de abandon, pur şi simplu, pentru că eu am şi trecut prin majoritatea televiziunilor de top din România, încercând să-mi găsesc locul, echipa, oamenii, locul în care să mă simt apreciată, ajutată, propulsată. M-am lovit de făţărnicia oamenilor, de modalitatea în care în faţă îţi spuneau: "Eşti foarte bună, eşti foarte profi, o să faci, o să dregi", dar când venea vorba de vreun proiect sau de ceva eram redusă la tăcere. Nu făcusem nimic rău, eram capabilă. Dar neavând în spate o susţinere, întotdeauna am rămas la nivelul la care eu am putut eu fizic să fac lucrurile. Şi am încercat, şi m-am lovit şi am înghiţit foarte multe situaţii neplăcute din viaţa mea, însă am reuşit să trec peste ele. Compromisuri iarăşi am făcut foarte multe şi consider că fără compromisuri în viaţa de astăzi nu se poate. (...) Ştiam că pot mai mult şi nu mi se oferea. Tăceam din gură, acceptam, mergeam mai departe. Poate au fost lucruri pe care le-am făcut sau emisiuni la care am participat şi nu mi-a convenit. Poate am fost pusă într-o lumină proastă şi am acceptat, dar nu mi-a convenit..."Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg