Ilinca Vandici și-a dus băiețelul în vârstă de șase ani într-o vacanță exotică

11 mai, 2023

Ilinca Vandici i-a făcut băiețelului ei, Zian, o surpriză, petrecând împreună o mini-vacanță în însoritul Dubai.

Girafele au reprezentat atracția pricipală la Dubai safari park

Între filmările pentru emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D2, vedeta a urcat în avion alături de fiul ei în vârstă de șase ani cu direcția Dubai.

”Zian adoră aventura, parcurile de distracții și, după experiența Disneyland, de acum câteva luni, mi-am dorit să mergem împreună într-o nouă expediție, așa cum ne place nouă să spunem, dar, de această dată, într-o destinație caldă, care să ofere mult mai multe atracții pentru copii. Am ales Dubai, după ce m-am documentat ce poți face acolo cu un copil de vârsta lui. Am avut doar patru zile la dispoziție, din pricina filmărilor pentru emisiune, dar au fost pline de momente unice de care ne-am bucurat foarte mult”, spune Ilinca Vandici.

În cele patru zile petrecute în Dubai, Ilinca și Zian au mers la trei parcuri de distracții acoperite, au vizitat The Green Planet, o replică a unei păduri tropicale, și Dubai Safari Park, o grădină zoologică imensă, unde care te poți plimba cu autobuzul printre animale, ca într-un safari adevărat.

”Sunt foarte recunoscătoare că reușesc să ii ofer lui Zian momente unice și amintiri de neuitat. Sunt fericită că, alături de el, și copilul meu interior se bucură de aceste clipe minunate și, astfel, mi se pare că reușesc să rescriu povestea propriei copilării”, povestește Ilinca Vandici.

Vedeta mărturisește că intenționează să revină în Dubai în curând, atunci când va avea mai mult timp liber, pentru a petrece, alături de familie, o vacanță mai îndelungată, având deja pe listă noi și noi atracții potrivite pentru Zian.

”Au fost patru zile superbe, pline de momente unice de care ne am bucurat din plin până când, efectiv, am căzut epuizați în fiecare seară, iar dimineața abia așteptam să răsară soarele pentru a pleca într-o nouă aventură”, încheie vedeta.

Foto: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg