Ilinca Vandici și-a dus băiețelul în vârstă de șase ani într-o vacanță exotică

11 mai, 2023

Ilinca Vandici i-a făcut băiețelului ei, Zian, o surpriză, petrecând împreună o mini-vacanță în însoritul Dubai.

Girafele au reprezentat atracția pricipală la Dubai safari park

Între filmările pentru emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D2, vedeta a urcat în avion alături de fiul ei în vârstă de șase ani cu direcția Dubai.

”Zian adoră aventura, parcurile de distracții și, după experiența Disneyland, de acum câteva luni, mi-am dorit să mergem împreună într-o nouă expediție, așa cum ne place nouă să spunem, dar, de această dată, într-o destinație caldă, care să ofere mult mai multe atracții pentru copii. Am ales Dubai, după ce m-am documentat ce poți face acolo cu un copil de vârsta lui. Am avut doar patru zile la dispoziție, din pricina filmărilor pentru emisiune, dar au fost pline de momente unice de care ne-am bucurat foarte mult”, spune Ilinca Vandici.

În cele patru zile petrecute în Dubai, Ilinca și Zian au mers la trei parcuri de distracții acoperite, au vizitat The Green Planet, o replică a unei păduri tropicale, și Dubai Safari Park, o grădină zoologică imensă, unde care te poți plimba cu autobuzul printre animale, ca într-un safari adevărat.

”Sunt foarte recunoscătoare că reușesc să ii ofer lui Zian momente unice și amintiri de neuitat. Sunt fericită că, alături de el, și copilul meu interior se bucură de aceste clipe minunate și, astfel, mi se pare că reușesc să rescriu povestea propriei copilării”, povestește Ilinca Vandici.

Vedeta mărturisește că intenționează să revină în Dubai în curând, atunci când va avea mai mult timp liber, pentru a petrece, alături de familie, o vacanță mai îndelungată, având deja pe listă noi și noi atracții potrivite pentru Zian.

”Au fost patru zile superbe, pline de momente unice de care ne am bucurat din plin până când, efectiv, am căzut epuizați în fiecare seară, iar dimineața abia așteptam să răsară soarele pentru a pleca într-o nouă aventură”, încheie vedeta.

Foto: arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg