Ilona Brezoianu, anunț neașteptat despre Florin Ristei înaintea semifinalei de la Te cunosc de undeva

1 iulie, 2022
ristei1 jpg

Semifinala sezonului 17 de la Te cunosc de undeva i-a pus la grea încercare pe Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Hit-ul interpretat de cei doi în cea mai nouă ediție, You are the one that I want, din faimosul musical Grease, a creat dificultăți în echipă.  

Repetițiile Te cunosc de undeva! și antrenamentele intense de canto de până acum au fortaț-o pe Ilona Brezoianu să ia o pauză vocală înaintea semifinalei. Antrenoarea Crina Mardare nu a ezitat să sară în ajutorul echipei, pentru ca piesa pe care o vor interpreta în cea mai nouă ediție să iasă bine. „Sunt într-o pauză vocală, dar nu pot să mă abțin să nu vorbesc. Am primit bomboane de gât de la doamna Crina”, a declarat Ilona Brezoianu răgușită. Pauza vocală a colegei a fost ocazia perfectă pentru ca Florin Ristei să  își arate calitățile vocale excepționale, reușind astfel să urce până la cea mai înaltă notă. „Dacă Ristei nu putea, mă retrăgeam din concurs!”, a spus Ilona amuzată.

ristei22 jpg

Cum se vor descurca cei doi cu provocarea primită de la năstrușnica ruletă și dacă vor putea să intre cu adevărat în pielea personajelor, vom putea afla urmărind semifinala sezonului 17, difuzată sâmbăta aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1. Toate echipele de concurenți au șansa de a se califica pentru marea finală, deoarece pentru prima oară publicul din platou va avea drept de vot, lucru care poate răsturna clasamentul general.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg