Ilona Brezoianu, anunț neașteptat despre Florin Ristei înaintea semifinalei de la Te cunosc de undeva

1 iulie, 2022
ristei1 jpg

Semifinala sezonului 17 de la Te cunosc de undeva i-a pus la grea încercare pe Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Hit-ul interpretat de cei doi în cea mai nouă ediție, You are the one that I want, din faimosul musical Grease, a creat dificultăți în echipă.  

Repetițiile Te cunosc de undeva! și antrenamentele intense de canto de până acum au fortaț-o pe Ilona Brezoianu să ia o pauză vocală înaintea semifinalei. Antrenoarea Crina Mardare nu a ezitat să sară în ajutorul echipei, pentru ca piesa pe care o vor interpreta în cea mai nouă ediție să iasă bine. „Sunt într-o pauză vocală, dar nu pot să mă abțin să nu vorbesc. Am primit bomboane de gât de la doamna Crina”, a declarat Ilona Brezoianu răgușită. Pauza vocală a colegei a fost ocazia perfectă pentru ca Florin Ristei să  își arate calitățile vocale excepționale, reușind astfel să urce până la cea mai înaltă notă. „Dacă Ristei nu putea, mă retrăgeam din concurs!”, a spus Ilona amuzată.

ristei22 jpg

Cum se vor descurca cei doi cu provocarea primită de la năstrușnica ruletă și dacă vor putea să intre cu adevărat în pielea personajelor, vom putea afla urmărind semifinala sezonului 17, difuzată sâmbăta aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1. Toate echipele de concurenți au șansa de a se califica pentru marea finală, deoarece pentru prima oară publicul din platou va avea drept de vot, lucru care poate răsturna clasamentul general.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg