Imagini superbe cu Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. Tânăra are acum 15 ani

29 august, 2023

După ce ani de zile a ascuns-o de privirile curioșilor și de camerele de filmat, Andreea Marin se mândrește acum cu Violeta, fiica ei în vârstă de 15 ani!

Andeea Marin și Violeta jpg

Până acum trei sau patru ani, Andreea Marin vorbea cu mare de drag de Violeta, fiica ei din mariajul cu Ștefan Bănică jr, însă niciodată nu o arăta publicului larg. O vreme îndelungată a ținut-o departe de ochii presei, însă acum vedeta nu se mai ferește. 

Violeta Bănică e invitat de seamă la evenimentele Andreei Marin, dar și în ședințele foto ale acesteia. De curând, cele două au realizat un shooting foto pentru Secret Nipple, realizat de fotograful Alex Galmeanu. Mama și fiica s-au lăsat fotografiate împreună, într-un cadru special. 

Îmbrăcată într-un costum bleu, Andreea Marin apare alături de Violeta Bănică, care poartă o ținută lila. Amândouă s-au accesorizat cu flori naturale, viu colorate. „Pastel”,a  scris Andreea Marin în dreptul imaginilor publicate pe Facebook și Instagram.

„Frumoase, minunate! 💗💜Felicitări, Andreea pentru această minunăție de fată! 💐”, i-a transmis unul dintre fani Andreei Marin. 

Ce carieră vrea să urmeze Violeta Bănică, fiica Andreei Marin

Într-un interviu recent, Violeta Bănică, în vârstă de 15 ani, nu vrea să urmeze carierele părinților ei, ea visează să devină avocat.  „Mi-a plăcut de mică artă. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele.

Deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai multă partea aceasta de Drept, în care mă îndrept. Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am crescut într-o casă și într-un loc creativ, care vă permite să experimenteze tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a mărturisit Violeta Marin Bănică, potrivit Spectacola.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: „Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult.

Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a mai precizat Violeta.

Foto: Facebook Andreea MarinRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg