Imagini superbe cu Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. Tânăra are acum 15 ani

29 august, 2023

După ce ani de zile a ascuns-o de privirile curioșilor și de camerele de filmat, Andreea Marin se mândrește acum cu Violeta, fiica ei în vârstă de 15 ani!

Andeea Marin și Violeta jpg

Până acum trei sau patru ani, Andreea Marin vorbea cu mare de drag de Violeta, fiica ei din mariajul cu Ștefan Bănică jr, însă niciodată nu o arăta publicului larg. O vreme îndelungată a ținut-o departe de ochii presei, însă acum vedeta nu se mai ferește. 

Violeta Bănică e invitat de seamă la evenimentele Andreei Marin, dar și în ședințele foto ale acesteia. De curând, cele două au realizat un shooting foto pentru Secret Nipple, realizat de fotograful Alex Galmeanu. Mama și fiica s-au lăsat fotografiate împreună, într-un cadru special. 

Îmbrăcată într-un costum bleu, Andreea Marin apare alături de Violeta Bănică, care poartă o ținută lila. Amândouă s-au accesorizat cu flori naturale, viu colorate. „Pastel”,a  scris Andreea Marin în dreptul imaginilor publicate pe Facebook și Instagram.

„Frumoase, minunate! 💗💜Felicitări, Andreea pentru această minunăție de fată! 💐”, i-a transmis unul dintre fani Andreei Marin. 

Ce carieră vrea să urmeze Violeta Bănică, fiica Andreei Marin

Într-un interviu recent, Violeta Bănică, în vârstă de 15 ani, nu vrea să urmeze carierele părinților ei, ea visează să devină avocat.  „Mi-a plăcut de mică artă. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele.

Deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai multă partea aceasta de Drept, în care mă îndrept. Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am crescut într-o casă și într-un loc creativ, care vă permite să experimenteze tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a mărturisit Violeta Marin Bănică, potrivit Spectacola.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: „Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult.

Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a mai precizat Violeta.

Foto: Facebook Andreea Marin



Recente pe Ok! Magazine

Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg