Îmbracă-te ca un star de la Hollywood! 5 ținute cool de toamnă marca Ryan Gosling

El este un actor talentat, dar destul de discret. Apare rar în public, doar cu prilejul unor evenimente care au ca scop promovarea proiectelor sale, dar mereu impresionează prin prezența sa. Are un stil vestimentar la modă, fiind chiar o sursă de inspirație pentru fanii săi.

Ryan Gosling (36) oferă câteva lecții de stil bărbaților care sunt într-o pană de idei, odată cu venirea toamnei. Atmosfera mohorâtă nu trebuie să aducă cu ea haine plictisitoare, monocromatice sau apariții lipsite de vlagă. Așadar, din garderoba bărbatească de toamnă nu ar trebui să lipsească sacourile de inspirație vintage, în nuanțe de maro sau roșcat, jachetele de denim, pantofii casual, sau puloverele cu imprimeu. De asemenea, se poartă foarte mult suprapunerile, iar cei curajoși se pot juca cu volumetrii sau materiale neconvenționale.

Iată câteva ținute cool de toamnă, direct din garderoba celebrului actor de la Hollywood!

1. Jachetă din denim și tricoul cu imprimeu geometric. Denimul nu o să se demodeze, așa că o jachetă din acest material este un element necesar în orice garderobă. Poart-o cu pantaloni dintr-un material confortabil, casual, cu pantofi din piele maro și un tricou în degrade, într-un culoare mai aprinsă, pentru un contrast puternic!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA