Dorința ta de a-ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii? Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă în sezonul rece

29 septembrie, 2022
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg

Că ne place sau nu, trebuie să spunem adio temperaturilor caniculare ce ne-au însoțiti în acest frumos sezon estival ce tocmai a luat sfârșit, și să ne îndreptăm atenția spre sezonul rece, ce bate cu repeziciune la ușă.

Cum încă ne bucurăm de temperaturi calde pentru acest sezon, poate nu ne stă acum mintea la achiziționarea unor piese esențiale pentru iarna ce va să  vie. Dar, pe lângă temperaturile blânde ce ne mai iartă puțin de frigul sever din timpul sezonului rece, avem parte și de reducerile de toamnă, în mai orice magazin ne-am uita. Pe lângă vaporoasele rochițe de vară, și topurile satinate ce ne-au fost cele mai bune prietene în serile în care ne-am învăluit în aromele cocktailurilor pe care le beam la terase, alături de cei dragi, la reduceri se află și multe piese de iarnă.

Alege să profiți de un preț avantajos la un articol ce te va încălzi în sezonul ce ne așteaptă după colț.

Îți dorești să-ți faci un nou stoc pentru iarnă, și nu știi de unde să începi? Iată 3 articole esențiale de purtat în orice sezon rece

Paltonul

Fie că vorbim de paltoanele de primăvară-toamnă, ce conțin un procentaj mai redus din lână, fie că vorbim de cele mai groase destinate exclusiv iernii, paltonul va face diferența în ceea ce privește ținuta ta în timpul sezonului rece. Îmbrăcând frumos orice siluetă, acesta se potrivește de minune, atât deasupra unei ținute elegante, cât și a uneia ceva mai relaxată.

Data viitoare când vei intra în magazinul tău preferat, aruncă un ochi și la secția de paltoane, și răsfață-te cu modelul tău preferat în coșul de cumpărături!

Vestele

La fel de importante precum paltoanele, vestele sunt numai bune pentru sezonul de tranzit în care ne aflăm. Combinate atât unei ținute sport, cât și uneia mai feminine, vestele de femei de pe site-ul celor de la foggi.ro beneficiază de o varietate de modele, menite să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

În momentele în care trebuie să ieși în oraș și nu-ți dorești să te gândești prea mult la ținuta perfectă pentru acea seară, poți apela la o pereche de blugi, o maletă, și o vestă ce are menirea de a-ți accentua silueta și a te pune în evidență.

Gecile

Sunt anumite doamne care nu se pot declara fane înrăite ale gecilor de iarnă, din motive precum lipsa eleganței majorității acestora. Trăim vremurile în care orice este posibil în materie de modă, tocmai din acest motiv, alternativa mai elegante la gecile clasice de iarnă, fără formă și pătrățoase, există! 

Poți alege să optezi pentru un model de geacă care să-ți ajungă până la genunchi, și care să beneficieze de un cordon în talie, în acest fel îți va fi păstrată temperatura optimă a corpului, iar silueta ta va fi avantajată.

Sezonul rece, cu toate că aduce temperaturi ce nu sunt pe placul majorității, vine însoțit și de nenumărate momente alături de familie, și cei dragi. Merită să întâmpinăm venirea acestuia într-o ținută ce să ne avantajeze și să ne creeze o stare de bine!

Surse foto: pixabay.com



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg