"Imperiul leilor" revine la Pro TV. Cine este Dan Şucu, primul investitor din sezonul 2

17 decembrie, 2020
5 dan sucu imperiul leilor jpg jpeg

Primul sezon a cucerit, mulţi români şi-au dorit să îşi susţină businessul sau să pornească prima lor afacere şi iată că în curând al doilea sezon "Imperiul leilor" va debuta la Pro TV. Cine e primul investitor?

Imperiul Leilor revine la PRO TV cu un nou sezon şi aduce în prim plan investitori puternici, care îşi asumă rolul de a inspira şi a oferi speranţă în vremuri confuze tinerilor antreprenori. Primul leu care intră în Imperiul Leilor este Dan Şucu, creatorul şi proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă şi home&deco, Mobexpert. Dan Şucu a intrat în lumea antreprenoriatului imediat după Revoluţie cu gândul de a face o mică afacere din care să ofere familiei lui un trai rezonabil. Afacerea pornită de la zero s-a dezvoltat de la an la an şi a ajuns astăzi un adevărat imperiu al mobilei.

4 imperiul leilor cu dan sucu 2 jpg jpeg

 „Cred că este timpul ca din ce în ce mai mulţi antrepreori din România să facă propagandă pentru ideea de antreprenoriat. Cu cât mai mulţi tineri vor porni o afacere şi vor fi independenţi, cu atât mai bine ne va fi tuturor”, a spus Dan Şucu. Despre prezenţa în show-ul Imperiul Leilor, omul de afaceri susţine că va fi un leu „fără gheare şi fără colţi”, dar că-şi doreşte să descopere la concurenţi produsul sau serviciul care să intre pe piaţă la scurt timp de la momentul în care-l descoperă. „Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poţi marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener şi care să fie pe piaţă în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post”, a declarat Dan Şucu.

Investitorul spune că singurul sfat pe care-l poate da unui antreprenor la început de drum este să aibă încredere în el. „Am un milion de sfaturi pentru cei care vin în emisiune, dar după atâţia ani de afaceri am şi capacitatea de a sintetiza. Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine. Ca să poţi să reuşeşti este foarte puţin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuşi.”

PRO TV pregăteşte noul sezon Imperiul Leilor, show-ul adresat celor care au deja un business sau o idee cu potenţial şi îşi doresc să-şi vadă visul finanţat, va fi în curând, la PRO TV. Imperiul Leilor este o emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Tinerii antreprenori au şansa să-şi prezinte ideile şi afacerile în faţa unor investitori de calibru. Emisiunea are la bază un format de televiziune produs cu succes în peste 30 de ţări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel. Peste tot, această emisiune a revigorat lumea antreprenoriatului şi a transformat visele în realitate.

3 imperiul leilor sezonul 2 jpg jpeg

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg