Implanturile dentare, o soluție din ce în ce mai aleasă, chiar și de către seniori!

27 iulie, 2022
implanturi dentare (1) jpg

Seniorii sunt mai reticenți atunci când vine vorba de intervențiile chirurgicale, chiar și cele ce implică inserarea unor implanturi dentare. Desigur, acest lucru este de înțeles, problemele de sănătate fiind un factor ce cântărește greu în luarea unei astfel de decizii.

Însă implantologia a făcut un pas uriaș în ultimele două decenii, în prezent putând fi rezolvate chiar și cele mai complexe cazuri.

O consultație de specialitate la cabinetul medicului este primul pas recomandat pentru a evita informațiile eronate care circulă în diverse medii. În funcție de rezultatele investigațiilor solicitate se va găsi soluția cea mai potrivită pentru a restaura întrega dantură și a reda pacientului un zâmbet de Oscar. Iată de ce, oricine se confruntă cu problemele generate de căderea dinților ar trebui să apeleze la avantajele acestor proceduri medicale inovative!

Rată de succes de 95%

Statisticile au demonstrat că tratamentul cu implanturi dentare reprezintă cea mai eficientă metodă pentru înlocuirea dinților lipsă, având o rată de succes de peste 95%. Mai mult decât atât, tehnica avansată oferă posibilitatea tuturor pacienților să beneficieze de o reabilitare a danturii prin intermediul dispozitivelor de ultimă generație.

implanturi dentare (2) jpg

Materiale 100% biocompatibile cu organismul uman

Gândul că materialele utilizate nu ar putea fi acceptate de organism creează o oarecare îngrijorare în rândul pacienților, mulți renunțând chiar la visul de a dobândi un zâmbet impecabil prin această intervenție. Este important de știut, însă, faptul că materialele, tehnicile, instrumentele și medicamentele folosite sunt cele mai performante la ora actuală, implantul fiind un dispozitiv 100% biocompatibil cu organismul uman.

De asemenea, înainte de orice intervenție se cercetează în detaliu istoricul de sănătate al solicitantului, astfel încât acesta să nu fie supus niciunui risc. La toate acestea se adaugă și colaborarea medic-pacient, caracterizată printr-un profesionalism ridicat, mai ales atunci când clinica la care se apelează este una de top. Acest pachet de factori nu lasă loc eșecului, asigurând succesul intervenției.

Șansa de a avea o dantură sănătoasă la orice vârstă

Tratamentul cu implanturi dentare oferă o nouă șansă celor care și-au pierdut unul, mai mulți sau toți dinții, indiferent de vârstă. Aceste dispozitive nu își selectează pacienții în funcție de criteriul etății, tocmai de aceea oricine poate apela la aceste dispozitive. Există totuși o condiție peste care nu se poate trece, și anume, starea generală de sănătate. Evaluarea acesteia stabilește dacă această variantă de tratament este cea mai indicată soluție pentru respectivul pacient. Dacă se îndeplinesc toate condițiile impuse, atunci se stabilește planul de reabilitare dentară.

Clasice, Fast and Fixed, zigomatice sau cu dimensiuni reduse aceste dispozitive sunt cele mai eficiente metode de înlocuire a unui dinte pierdut, redând perfect funcțiile și fizionomia dintelui natural. Optarea pentru inserarea unor implanturi dentare va asigura obținerea unui confort excelent și evitarea instalării în timp a afecțiunilor cardiovasculare, a osteoporozei și a eficienței reduse a insulinei la diabetici.

Sistem de plată avantajos pentru seniori

Plata etapizată, între 3 și 36 de rate, reprezintă un alt avantaj major pentru seniori, având posibilitatea de a achita treptat tratamentele efectuate, cu ajutorul unor carduri, precum: Star BT, Optimo Card și Card Avantaj. Resursele financiare nu vor mai constitui în acest fel un impediment în calea celor care doresc să înceapă o nouă viață cu o fizionomie mult întinerită, datorită unei danturi cu aspect ireproșabil.

Din ce în ce mai mulți seniori optează pentru tratamentul cu implanturi dentare, majoritatea dorind să scape de disconfortul creat de protezele mobile. Cu o dantură fixă, pacienții își recapătă libertatea de a savura în voie fiecare clipă!Recente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg