În fiecare marţi, ai întâlnire cu „Avocaţi în Las Vegas”

4 noiembrie, 2010
def epi001 d0441 jpeg

AXN nu se dezminte de obiceiul de a difuza numai producţii TV de excepţie şi aduce acum în atenţia publicului o nouă dramă de calitate, care poate fi urmărită în premieră şi în exclusivitate pe celebrul canal de filme şi seriale, începând cu 9 noiembrie. Ceea ce se întâmplă mai interesant în Las Vegas aflăm şi noi! Cu ocazia difuzării serialului „Avocaţi în Las Vegas”, pe AXN, descoperim dedesubturile surprinzătoare ale muncii unor experţi în Drept, care se străduiesc să facă tot posibilul pentru clienţii lor, în timp ce încearcă din răsputeri să nu renunţe la viaţa lor personală. La nici două luni de când a avut premiera în Statele Unite

AXN nu se dezminte de obiceiul de a difuza numai producţii TV de excepţie şi aduce acum în atenţia publicului o nouă dramă de calitate, care poate fi urmărită în premieră şi în exclusivitate pe celebrul canal de filme şi seriale, începând cu 9 noiembrie.

Ceea ce se întâmplă mai interesant în Las Vegas aflăm şi noi! Cu ocazia difuzării serialului „Avocaţi în Las Vegas”, pe AXN, descoperim dedesubturile surprinzătoare ale muncii unor experţi în Drept, care se străduiesc să facă tot posibilul pentru clienţii lor, în timp ce încearcă din răsputeri să nu renunţe la viaţa lor personală. La nici două luni de când a avut premiera în Statele Unite, serialul a înregistrat un mare succes în rândul telespectatorilor americani, avizi de intrigi captivante, puse în valoare de talentul actoricesc al protagoniştilor. Aşadar, după numai câteva episoade, drama a cucerit atât publicul, cât şi criticii de peste ocean, având acum toate şansele să facă furori şi în România.

Cele două roluri principale au la bază peripeţiile unor avocaţi care profesează în Las Vegas, scenariul serialului fiind inspirat din viaţa reală a doi specialişti juridici. Jim Belushi şi Jerry O’Connell intră în pielea personajelor cu o naturaleţe extraodinară, experienţa lor pregătindu-i pentru provocările la care i-au supus regizorii Kevin Kennedy şi Niels Mueller pe timpul filmărilor. Belushi a jucat şi a produs According to Jim, timp de 8 sezoane. Pe marele ecran, a apărut în Underdog, Salvador, Homer and Eddie, Joe Somebody, K-9, Red Heat, Curly Sue, Taking Care of Business, Once Upon a Crime, Mr. Destiny, The Man with One Red Shoe şi Jumpin' Jack Flash. Pe când Jerry O'Connell, unul dintre cele mai apreciate talente de la Hollywood, şi-a făcut simţită prezenţa în Obsessed, Scream 2, Mission to Mars, Jerry Maguire, Kangaroo Jack, Tomcats şi Stand By Me, iar pe micul ecran, a jucat în Sliders, The '60s şi în filmele de televiziune Nora Roberts' Midnight Bayou şi What The Deaf Man Heard. „Avocaţi în Las Vegas” va fi difuzat pe AXN, din 9 noiembrie, în fiecare marţi, de la ora 22:00.

image
image

foto: AXNRecente pe Ok! Magazine

zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg