În fiecare marţi, ai întâlnire cu „Avocaţi în Las Vegas”

4 noiembrie, 2010
def epi001 d0441 jpeg

AXN nu se dezminte de obiceiul de a difuza numai producţii TV de excepţie şi aduce acum în atenţia publicului o nouă dramă de calitate, care poate fi urmărită în premieră şi în exclusivitate pe celebrul canal de filme şi seriale, începând cu 9 noiembrie. Ceea ce se întâmplă mai interesant în Las Vegas aflăm şi noi! Cu ocazia difuzării serialului „Avocaţi în Las Vegas”, pe AXN, descoperim dedesubturile surprinzătoare ale muncii unor experţi în Drept, care se străduiesc să facă tot posibilul pentru clienţii lor, în timp ce încearcă din răsputeri să nu renunţe la viaţa lor personală. La nici două luni de când a avut premiera în Statele Unite

AXN nu se dezminte de obiceiul de a difuza numai producţii TV de excepţie şi aduce acum în atenţia publicului o nouă dramă de calitate, care poate fi urmărită în premieră şi în exclusivitate pe celebrul canal de filme şi seriale, începând cu 9 noiembrie.

Ceea ce se întâmplă mai interesant în Las Vegas aflăm şi noi! Cu ocazia difuzării serialului „Avocaţi în Las Vegas”, pe AXN, descoperim dedesubturile surprinzătoare ale muncii unor experţi în Drept, care se străduiesc să facă tot posibilul pentru clienţii lor, în timp ce încearcă din răsputeri să nu renunţe la viaţa lor personală. La nici două luni de când a avut premiera în Statele Unite, serialul a înregistrat un mare succes în rândul telespectatorilor americani, avizi de intrigi captivante, puse în valoare de talentul actoricesc al protagoniştilor. Aşadar, după numai câteva episoade, drama a cucerit atât publicul, cât şi criticii de peste ocean, având acum toate şansele să facă furori şi în România.

Cele două roluri principale au la bază peripeţiile unor avocaţi care profesează în Las Vegas, scenariul serialului fiind inspirat din viaţa reală a doi specialişti juridici. Jim Belushi şi Jerry O’Connell intră în pielea personajelor cu o naturaleţe extraodinară, experienţa lor pregătindu-i pentru provocările la care i-au supus regizorii Kevin Kennedy şi Niels Mueller pe timpul filmărilor. Belushi a jucat şi a produs According to Jim, timp de 8 sezoane. Pe marele ecran, a apărut în Underdog, Salvador, Homer and Eddie, Joe Somebody, K-9, Red Heat, Curly Sue, Taking Care of Business, Once Upon a Crime, Mr. Destiny, The Man with One Red Shoe şi Jumpin' Jack Flash. Pe când Jerry O'Connell, unul dintre cele mai apreciate talente de la Hollywood, şi-a făcut simţită prezenţa în Obsessed, Scream 2, Mission to Mars, Jerry Maguire, Kangaroo Jack, Tomcats şi Stand By Me, iar pe micul ecran, a jucat în Sliders, The '60s şi în filmele de televiziune Nora Roberts' Midnight Bayou şi What The Deaf Man Heard. „Avocaţi în Las Vegas” va fi difuzat pe AXN, din 9 noiembrie, în fiecare marţi, de la ora 22:00.

image
image

foto: AXN



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling