Alte două staruri din America au murit subit la 43 și respectiv 45 de ani. S-au stins în somn, acasă

2 ianuarie, 2023
Jeremiah Green jpg

Sfârșitul lui 2022 și începutul lui 2023 au adus încă două decese subite printre celebritățile din SUA. Foarte tineri, la 43 și la 45 de ani, vedetele au fost găsite decedate la domiciliu.

Rapperița Lola Chantrelle Mitchell, cunoscută publicului drept Gangsta Boo, numele de scenă, s-a născut și a crescut în Memphis, Tennessee.

Gangsta Boo PNG

Ea a fost a doua femeie membru al grupului hip hop din Memphis Three 6 Mafia. Pe 1 ianuarie 2023 a decedat subit și fără cauze cunoscute, la domiciliul său din Memphis, Tennessee, la vârsta de 43 de ani. DJ Paul K.O.M., colegul său, a postat o fotografie în memoria sa. Potrivit Fox 13, Mitchel a fost găsită moartă în casă duminică după-masă, în jurul orelor 16. Pagina de Instagram a lui DJ Paul K.O.M a fost inundată de mesaje de condoleanțe.

În ultima zi a anului, pe 31 decembrie 2022, s-a stins și toboșarul trupei Modest Mouse. Jeremiah Green a decedat la 45 de ani, după ce a dezvoltat un cancer fulminant, în doar câteva luni. Vedeta a murit subit, în somn, la domiciliul său, după o scurtă luptă cu cancerul.

Într-un comunicat emis de trupa sa, Jeremiah Green a mers la culcare și nu s-a mai trezit niciodată. ”Nu știm cum să dăm anunțul mai ușor. Prietenul nostru drag a mers să doarmă, dar nu s-a mai trezit niciodată. Am vrea să spunem multe, dar nu avem cuvinte acum. Nu e momentul. Ele vor veni mai târziu, din partea multor oameni. Prețuiți iubirea pe care o dați, o primiți, ați dat-o și o veți da. Dincolo de tot, Jeremiah Green era iubire. Te iubim.”, a fost anunțul trupei Modest Mouse, din care bărbatul făcea parte.

Recent, Jeremiah Green fusese diagnosticat cu cancer în stadiul IV, a dezvăluit mama sa, Carol Namatame.

Aceasta este o imagine cu basistul din 4 decembrie 2021, când a cântat cu trupa pe scenă la Audacy Beach Festival din Fort Lauderdale Beach Park.

Jeremiah Green jpg

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg