Alte două staruri din America au murit subit la 43 și respectiv 45 de ani. S-au stins în somn, acasă

2 ianuarie, 2023
Jeremiah Green jpg

Sfârșitul lui 2022 și începutul lui 2023 au adus încă două decese subite printre celebritățile din SUA. Foarte tineri, la 43 și la 45 de ani, vedetele au fost găsite decedate la domiciliu.

Rapperița Lola Chantrelle Mitchell, cunoscută publicului drept Gangsta Boo, numele de scenă, s-a născut și a crescut în Memphis, Tennessee.

Gangsta Boo PNG

Ea a fost a doua femeie membru al grupului hip hop din Memphis Three 6 Mafia. Pe 1 ianuarie 2023 a decedat subit și fără cauze cunoscute, la domiciliul său din Memphis, Tennessee, la vârsta de 43 de ani. DJ Paul K.O.M., colegul său, a postat o fotografie în memoria sa. Potrivit Fox 13, Mitchel a fost găsită moartă în casă duminică după-masă, în jurul orelor 16. Pagina de Instagram a lui DJ Paul K.O.M a fost inundată de mesaje de condoleanțe.

În ultima zi a anului, pe 31 decembrie 2022, s-a stins și toboșarul trupei Modest Mouse. Jeremiah Green a decedat la 45 de ani, după ce a dezvoltat un cancer fulminant, în doar câteva luni. Vedeta a murit subit, în somn, la domiciliul său, după o scurtă luptă cu cancerul.

Într-un comunicat emis de trupa sa, Jeremiah Green a mers la culcare și nu s-a mai trezit niciodată. ”Nu știm cum să dăm anunțul mai ușor. Prietenul nostru drag a mers să doarmă, dar nu s-a mai trezit niciodată. Am vrea să spunem multe, dar nu avem cuvinte acum. Nu e momentul. Ele vor veni mai târziu, din partea multor oameni. Prețuiți iubirea pe care o dați, o primiți, ați dat-o și o veți da. Dincolo de tot, Jeremiah Green era iubire. Te iubim.”, a fost anunțul trupei Modest Mouse, din care bărbatul făcea parte.

Recent, Jeremiah Green fusese diagnosticat cu cancer în stadiul IV, a dezvăluit mama sa, Carol Namatame.

Aceasta este o imagine cu basistul din 4 decembrie 2021, când a cântat cu trupa pe scenă la Audacy Beach Festival din Fort Lauderdale Beach Park.

Jeremiah Green jpg

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling