Încă o gafă marca Meghan Markle. Ce mustrare brutală a primit în Nigeria chiar de la Prima Doamnă a țării

28 mai, 2024

Meghan Markle a fost mustrată dur în vizita din Nigeria. Ce mesaj brutal a avut Prima Doamnă a țării africane pentru Ducesa de Sussex. Filmarea s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg

În discursul său tranșant,  Prima Doamnă din Nigeria ar fi taxat-o pe Meghan Markle în timpul vizitei sale de trei zile avută la începutul lunii.

Turneu neregal, cu iz de turneu regal. Acesta a fost îndelung contestat de experții regali din Marea Britanie, care au afirmat că Regele Charles nu a fost deloc încântat de acțiunea mezinului său, întrucât cei doi soți s-au retras în mod public din toate îndatoririle regale pe care le aveau ca membri activi.

Dincolo de legitimitatea vizitei, se pare că Ducesa de Sussex a ”reușit” încă o gafă. La multe evenimente din cadrul vizitei în Africa a apărut foarte golașă, în rochii super decoltate, care îi dezvăluiau umerii și brațele.

Oluremi Tinubu, Prima Doamnă a Nigeriei, a avut o intervenție cât se poate de explicită în timpul vizitei Ducilor, în care a vorbit despre valorile Nigeriei, despre cât de mult această țară prețuiește frumusețea, subtil definind frumusețea ca ceva măreț. Tinubu a precizat că și la ei în țară moda este apreciată, însă goliciunea nu. Iar asta se întâmpla când Meghan îmbrăcase una dintre ținutele sale sexy.

Ducesa a cam pierdut din vedere faptul că rochiile mult prea decoltate, în care a expus prea multă piele chiar n-ar fi fost recomandate în cadrul acelei vizite.

A avut și câteva apariții sobre, cea mai reușită fiind de departe cea în costum alb, format din pantaloni largi și taior.

„Nu acceptăm goliciunea în cultura noastră.”

Prima Doamnă a Nigeriei, senatorul Oluremi Tinubu, a criticat-o public pe Meghan Markle pentru ținuta și comportamentul ei în timpul unei vizite în Nigeria, subliniind subtil nerespectarea culturii nigeriene.

Acest incident a stârnit discuții și critici pe scară largă pe rețelele de socializare, mulți utilizatori exprimându-și sprijinul pentru observațiile Primei Doamne și criticând-o pe Markle pentru aroganța ei percepută și lipsa de sensibilitate culturală.

Controversa a evidențiat diferențe culturale și așteptări cu privire la îmbrăcăminte și comportament, în special în contextul vizitelor internaționale ale personalităților publice.

Foto: Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling