Încă o gafă marca Meghan Markle. Ce mustrare brutală a primit în Nigeria chiar de la Prima Doamnă a țării

28 mai, 2024

Meghan Markle a fost mustrată dur în vizita din Nigeria. Ce mesaj brutal a avut Prima Doamnă a țării africane pentru Ducesa de Sussex. Filmarea s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg

În discursul său tranșant,  Prima Doamnă din Nigeria ar fi taxat-o pe Meghan Markle în timpul vizitei sale de trei zile avută la începutul lunii.

Turneu neregal, cu iz de turneu regal. Acesta a fost îndelung contestat de experții regali din Marea Britanie, care au afirmat că Regele Charles nu a fost deloc încântat de acțiunea mezinului său, întrucât cei doi soți s-au retras în mod public din toate îndatoririle regale pe care le aveau ca membri activi.

Dincolo de legitimitatea vizitei, se pare că Ducesa de Sussex a ”reușit” încă o gafă. La multe evenimente din cadrul vizitei în Africa a apărut foarte golașă, în rochii super decoltate, care îi dezvăluiau umerii și brațele.

Oluremi Tinubu, Prima Doamnă a Nigeriei, a avut o intervenție cât se poate de explicită în timpul vizitei Ducilor, în care a vorbit despre valorile Nigeriei, despre cât de mult această țară prețuiește frumusețea, subtil definind frumusețea ca ceva măreț. Tinubu a precizat că și la ei în țară moda este apreciată, însă goliciunea nu. Iar asta se întâmpla când Meghan îmbrăcase una dintre ținutele sale sexy.

Ducesa a cam pierdut din vedere faptul că rochiile mult prea decoltate, în care a expus prea multă piele chiar n-ar fi fost recomandate în cadrul acelei vizite.

A avut și câteva apariții sobre, cea mai reușită fiind de departe cea în costum alb, format din pantaloni largi și taior.

„Nu acceptăm goliciunea în cultura noastră.”

Prima Doamnă a Nigeriei, senatorul Oluremi Tinubu, a criticat-o public pe Meghan Markle pentru ținuta și comportamentul ei în timpul unei vizite în Nigeria, subliniind subtil nerespectarea culturii nigeriene.

Acest incident a stârnit discuții și critici pe scară largă pe rețelele de socializare, mulți utilizatori exprimându-și sprijinul pentru observațiile Primei Doamne și criticând-o pe Markle pentru aroganța ei percepută și lipsa de sensibilitate culturală.

Controversa a evidențiat diferențe culturale și așteptări cu privire la îmbrăcăminte și comportament, în special în contextul vizitelor internaționale ale personalităților publice.

Foto: Profimedia, GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg