Încă o gimnastă la Exatlon! FOTO

14 august, 2018
Silvia Stroescu la Exatlon (10) jpeg

Noul sezon al concursului de la Kanal D aduce în echipa Faimoşilor o altă stea a gimnasticii româneşti.

image

Dacă în primul sezon "Exatlon" le-am putut vedea pe Diana Bulimar (gimnastică artistică) şi pe Anca Surdu (gimnastică ritmică) în acţiune, din toamnă echipa Faimoşilor va avea o altă fostă campioană la gimnastică.

Este vorba despre Silvia Stroescu, care a obţinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastică a României, la Atena, în 2004 şi care are şi titlul de campioană europeană, câştiogat cu echipa în acelaşi an.

Silvia Stroescu şi Cătălina Ponor

În 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur României la Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică de la Gent (Belgia). Sportivă are în palmares 24 de titluri internaţionale şi 17 titluri naţionale, iar acum este, oficial, una dintre componentele echipei "Faimoşii", la Exatlon 2.

image

„Am urmărit primul sezon "Exatlon" şi am remarcat că este o emisiune care promovează sportul şi valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, în această competiţie. Consider că este o adevărată provocare, atât din punct de vedere al aptitudinilor, al pregătirii fizice, cât şi din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui să îmi demonstrez mie însămi că mă pot adapta la condiţii diferite de efort şi de convieţuire. Îmi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele şi competiţia în sine, lucruri pe care le voi retrăi, cu siguranţă, la "Exatlon”, a declarat Silvia Stroescu.Recente pe Ok! Magazine

Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}