Încălţăminte by Metallica

10 februarie, 2013
534b466736ffd93fe8b510537bad78c5 jpeg

Cu siguranţă, adevăraţii metallişti vor fi bucuroşi să afle că trendul pe care l-au urmat în anii de glorie ai formaţiei au intrat acum “pe linie de producţie”.

Cu siguranţă, adevăraţii metallişti vor fi bucuroşi să afle că trendul pe care l-au urmat în anii de glorie ai formaţiei au intrat acum “pe linie de producţie”.

E vorba despre o colaborare a celor patru membri ai formaţiei, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo, şi compania Vans. Practic, cei patru şi-au creat propriile branduri de încălţăminte, care sunt disponibile începând din această lună în magazinele din Statele Unite.

image
image

Inspirându-se din designul cizmelor sale negre preferate, James Hetfield, solistul trupei Mettalica, a adăugat o serie de elemente personale de design şi decorative în noul său brand, denumit Vans Sk8-Hi Deconstruct.

image
image
image

Având la bază pantofii din linia originală Classics creată de Vans, toboşarul Lars Ulrich şi-a decorat pantofii din noul său brand cu elemente inspirate din designeul tobelor sale şi cu un personaj desenat de artistul Dirty Donny.

image

Pasionat de surfing şi de ecologie, chitaristul Kirk Hammett a ales material în întregime naturale pentru linia sa de pantofi, o gamă de tipul Slip-On (pantofi tip sport, foarte uşori).

image
image

Basistul Robert Trujillo a crescut purtând pantofi Vans şi făcând skateboarding în Venice Beach (California). Pentru propriul său brand, Trujillo s-a inspirat din desenele dintr-un calendar aztec.

image

Totodată, în luna martie, trupa Metallica va lansa propria ei linie de pantofi Kill 'Em All (denumit astfel după titlul unui album celebru din discografia trupei). Pantofii din această linie vor avea inclus în designul lor, ca blazon, desenul de pe coperta acelui album.

image

Foto: vans.comRecente pe Ok! Magazine

Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg