Începe Bucharest Fashion Week 2024 - primul eveniment de fashion din România de anvergură internațională

14 octombrie, 2024

Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week 2024, cel mai important eveniment de modă din România, are loc între 15-18 octombrie, transformând centrul Bucureștiului într-un podium vibrant cu ecouri globale. 

Bucharest Fashion Week jpg

Evenimentul conectează designeri, cumpărători, publicații, mass media și universitari pentru a susține moda din România și regiune. În plus, aduce împreună branduri, designeri locali și potențiali cumpărători internaționali, promovând „Made in Romania” pe scenele globale. 

RUNWAY FASHION SHOWS

Cele mai noi colecții ale unor designeri români sau din Europa de Est vor putea fi admirate în show-uri live, care vor avea loc atât în clădiri istorice, cât și spații neconvenționale, construind un veritabil fashion district în centrul capitalei.

La Palatul Regal, în sala Tronului, vor avea avea loc show-urile Litkovska, Gudu, Keburia, Murmur, Carmen Secăreanu, Rhea Costa, Ami Amalia, Katea Gri și Elena Reva. Invitatul special al primei zile este Romeo Gigli și designerul casei Alessandro dei Benedetti. În Sala de Marmură de la Casa Presei Libere va avea loc un show spectaculos semnat Nissa. La S.E.N.A.T. Gallery se va putea vedea colecția Manuri, iar la Nicodim Gallery sunt prezentate creațiile Almaz.

Ambasada Italiei la București găzduiește show-ul vedetă al evenimentului, colecția faimoasei case internațonale Ermanno Scervino.

Aceste show-uri sunt dedicate invitaților la eveniment, dar în același timp, vor exista și manifestări dedicate publicului larg, într-un carusel de experiențe inedite pentru București.

Fashion Area BFW

Piața George Enescu devine punctul central pentru pasionații de modă pentru 16 și 17 octombrie, oferind live streaming pe un ecran gigantic al tuturor show-urilor din cadrul Fasion Week. Vizitatorii se pot bucura de activări interactive, zone de lounge și bar, alături de partenerii evenimentului. Intrarea este gratuită pentru persoanele de peste 18 ani, cu înregistrare pe https://mbbfw.ro/fashion-area/.

TRADE ȘI DESIGNERS SHOWROOM

În data de 18 octombrie, designerii prezenți în cadrul Fashion Week-ului au oportunitatea de a discuta aplicat și a-și prezenta colecțiile către cei peste 40 de buyeri internaționali sosiți în București pentru eveniment. Printre aceștia se află reprezentanți ai unor mari lanțuri de retail, department stores și showrooms din Milano, New York, Londra, Paris sau Osaka.



Recente pe Ok! Magazine

KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg
Pentru ce să optezi încălzire centrală prin calorifere sau prin sistem pentru pardoseală jpg
okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
Colectie hair trends 2025 jpg
7  SAUNA FEST 2024 1200x628px jpg
IQOS ADVERT 2 PNG
Vrei să atragi mai mulți clienți în magazinul tău online jpg
Somnul, esențial în dezvoltarea bebelușului Iată cum poți să i asiguri copilului tău un program sănătos de odihnă jpg
bookzone 3323224 png
FotoJet Zmeura jpg
Cum verifici dacă o casă de pariuri este legală jpg
Iqos x Diploma 11 jpg