Inele de logodn─â celebre: frumoase sau total neinspirate?

21 iunie, 2016
86th Annual Academy Awards   Press Room jpeg

C├ónd vine vorba de bijuteriile celebrit─â┼úilor, o ┼čtim prea bine: cost─â mai mult dec├ót un salariu anual de-al nostru - ┼či asta, dac─â sunt bijuterii modeste! Dar inelele de logodn─â au ceva special, care cere iscusin┼ú─â, inspira┼úie ┼či mare aten┼úie la detalii. C─âci ele sunt cele care vor cuceri femeia iubit─â. Iar dac─â este o vedet─â de Hollywood, are nevoie s─â fie impresionat─â de bijuteria aleas─â.

De multe ori, inelele de logodn─â ap─ârute din senin pe degetele femeilor celebre, ├«n poze surprinse de paparazzi, ne-au dat de veste c─â se vor ├«ndrepta cur├ónd spre altar. Dar, bine├«n┼úeles, vorbeam ┼či de inspira┼úia celui care l-a ales. Iar asta las─â loc de discu┼úii...care sunt cele mai frumoase, dar mai ales cele mai pu┼úin gra┼úioase inele de logodn─â ale vedetelor?

DA: inelul lui Kate Middleton

Nu se putea ca Ducesa de Cambridge s─â poarte ceva ieftin ┼či dizgra┼úios pe m├óinile sale delicate. Mai mult, William i-a oferit inelul de logodn─â purtat de mama sa, Lady Diana: o bijuterie cu safir de 18 carate, ├«nconjurat de 14 diamante.

Inelul lui Kate Middleton

NU: inelul lui Lady Gaga

Da, se spune c─â diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, ├«ns─â ce-i prea mult stric─â. La fel ca ┼či forma dep─â┼čit─â de inimioar─â a inelului c├ónt─âre┼úei, primit de la iubitul ei, Taylor Kinney. Bijuteria semnat─â Lorraine Schwartz de 6 karate inspir─â prost-gust sau, ca s─â fim mai bl├ónzi, lips─â de originalitate.

Inelul lui Lady Gaga

image

DA: inelul lui Amal Alamuddin aka Clooney

Nici nu se putea ca doamna Clooney s─â nu primeasc─â un inel fabulos de logodn─â de la regizorul hollywoodian. George i-a oferit un inel cu diamant opulent, ├«n valoare de 450.000$! Nimic nu e prea scump pentru femeia iubit─â, nu? Dar, de┼či bijuteria este superb─â, Amal ar fi preferat, pare-se, ceva mai discret ┼či mai pu┼úin str─âlucitor.

Amal Clooney

NU: inelul Angelinei Jolie

Ne-am fi a┼čteptat ca, dup─â un an ├«n care Brad Pitt s-a chinuit s─â g─âseasc─â designul perfect pentru inelul perfect de logodn─â perfect─â cu so┼úia sa perfect─â, chiar s─â ├«i reu┼čeasc─â. Ei bine, nu. Inelul de logodn─â al actri┼úei are un smarald ├«nso┼úit de diamante, dar verigheta este mult prea groas─â ┼či inestetic─â.

Angelina Jolie

DA: inelul lui Kim Kardashian

Kanye West are inspira┼úie din plin ÔÇô de la muzic─â, la bufonerii online ┼či... bijuterii. C─âci inelul cu care a cerut-o de nevast─â pe Kim este foarte frumos: simplu, classy, cu verigheta discret─â care s─â pun─â ├«n valoare diamantul amplu, dar t─âiat simplu.

Inelul lui Kim Kardashian West

DA: inelul lui Mariah Carey

Diva plin─â de preten┼úii a scenei muzicale abia a┼čtepta s─â ├«┼či afi┼čeze inelul de logodn─â primit de la viitorul ei so┼ú, James Packer. ┼×i de ce nu, c├ónd dispui de o bijuterie cu diamant de 35 de carate?!

Inelul lui Mariah Carey

 Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg