Informaţii despre One Direction, trupa care i-a cucerit pe adolescenţi

21 ianuarie, 2015

Cum să nu se bucure de un imens succes în rândul adolescenţilor 5 băieţi frumoşi, talentaţi, deştepţi şi plini de pasiune pentru muzică? One Direction este trupa preferată a adolescenţilor din întreaga lume şi reuşeşte să cucerească din ce în ce mai multă lume prin energia şi puterea membrilor trupei.

Informaţii despre trupă

One Direction, este trupa pop care i-a cucerit pe adolescenţii din întreaga lumea, inclusiv din România. Efervescenţi, plini de energie şi entuziaşti, cei 5 băieţi care alcătuiesc trupa britanică One Direction se bucură de o imensă popularitate în rândul tinerilor. Veniţi iniţial individual la X Factor, aceştia au fost uniţi într-o singură trupă de băieţi, care curând a devenit cea mai cunoscută formaţie de muzică pop din lume.

Câteva informaţii despre munca lor şi cum sunt ei. Băieţii au reuşit să scoată până în prezent 4 albume, „Up All Night” în 2011, „Take Me Home” în 2012, „Midnight Memories” în 2013 şi „Four” în 2014 şi au muncit cu drag. Printre hituri amintim „What Makes You Beautiful”, „Live While We’re Young”, “Story Of My Life” şi “Steal My Girl”.

Au câştigat numeroase premii, incluzând 4 premii Brit Award, 4 premii MTV Video Music Awards, 11 premii MTV Europe Music Awards, 19 premii Teen Choice Awards. În 2012 au fost proclamaţi “Top New Artist” de către revista americană de muzică Billboard. Sunday Times Rich List îi aşază pe cei 5 pe locul al doilea în topul celor mai înstăriţi tineri artişti până în 30 de ani din Marea Britanie.

După ce au scos ultimul album, One Direction a devenit prima trupă din istoria revistei americane Billboard 200, care a avut primele 4 albume de debut pe primul loc. Iar al treilea album, “Midnight Memories” a fost cel mai vândut album din lume în 2013, chiar dacă a fost scos la sfârşitul lunii noiembrie. În 2014, revista Billboard îi pune în top 1 artişti ai anului 2014 pe cei 5.

Sunt foarte conştiincioşi, maturi şi înţeleg că succesul nu vine aşa uşor. “Când lucrezi la un album tot anul cel mai mult contează momentul când iese şi toată lumea îl ascultă. Te simţi vulnerabil pentru că ai pus bucăţele din tine în acel album şi iese totul la suprafaţă. Cred că ceea ce simţi atunci este un amestec de entuziasm şi nervi să vezi reacţia tuturor.” declară Harry pe site-ul oficial One Direction (www.onedirectionmusic.com).

Stilul muzical este predominant pop, dar conţine şi elemente de dance-pop, pop rock, electropop şi cu influenţe rock. Este clar că este pe stilul adolescenţilor, care vor să fie liberi, să îşi trăiască tinereţea cât mai productiv şi frumos. Pe lângă încântarea tinerelor din întreaga lume cu aerul de puşti deştepţi, se pare că băieţii sunt filantropi, căci au cântat pentru copii nevoiaşi, au strâns bani pentru copii în nevoie, au participat la strângerea de fonduri pentru copiii autişti şi pentru copiii cu cancer. Este clar că trupa este un model pentru tinerii de azi, nu numai prin stil şi muzică, dar şi prin acţiuni caritabile.

Informaţii despre membrii trupei One Direction

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson sunt cei 5 membrii ai bine cunoscutei trupe One Direction. Harry s-a născut pe 1 februarie 1994, iar preferaţii lui în muzică sunt The Beatles şi Coldplay. Louis s-a născut pe 24 decembrie 1991 şi favoriţii săi sunt The Fray. Liam s-a năcut pe 29 august 1993 şi filmul său preferat este Toy Story. Niall s-a născut pe 13 sepembrie 1993, este stângaci şi femeia lui preferată este Cheryl Cole. Zayn s-a născut pe 13 ianuarie 1993 şi trupa lui preferată este NSYNC, iar cartea preferată este Harry Potter.

Despre realizările lor de până acum băieţii sunt foarte mândri, mai ales că au muncit foarte mult, fiind în turneu şi înregistrând în acelaşi timp. “Pe măsură ce ne-am maturizat ne-am dorit ca şi muzica să crească alături de noi şi sper că am reuşit să demonstrăm asta prin ultimul album şi mai sper că fanii ne-au fost alături de-a lungul călătoriei noastre de până acum. Îmi doresc mult ca fanii să fie la fel de mândrii precum suntem şi noi” spune Zayn pe site-ul oficial One Direction.

Informaţii despre turneu One Direction în 2015

Cu atâta succes şi atâta treabă, băieţii trăiesc parcă un vis, 2015 este, de fapt, un turneu în toată lumea, începând cu 7 februarie în Australia, apoi Asia, Africa şi Asia din nou, Europa, Nordul Americii şi înapoi în Europa. Informaţii complete despre turneul 2015 On the road again găsiţi pe http://www.onedirectionmusic.com/gb/tour.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg