Ingredientul miraculos, natural, lipsit de orice pericol, care are același efect de slăbire ca Ozempic

4 aprilie, 2024

Ozempic este medicamentul cunoscut în întreaga lume pentru efectele sale spectaculoase în procesul de slăbire. Multe vedete au apelat la el, cu rezultate spectaculoase, însă multitudinea de efecte adverse îi sperie pe mulți.

Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg

Dieteticienii au descoperit un aliment care ar avea efecte de slăbire la fel de spectaculoase ca-n cazul Ozempic!

Despre ce este vorba?

Se caută o modalitate naturală de a obține aceeași pierdere dramatică în greutate ca cea observată când este folosit medicamentul revoluționar Ozempic. Atenție! Acest medicament la care au apelat numeroase vedete nici măcar nu este unul de slăbit, ci unul destinat diabeticilor. De aceea, există o multitudine de efecte adverse, unele foarte periculoase. Nu este deloc recomandat în diete. Se administrează oricum doar cu prescripție medicală. Însă orice persoană care își dorește să elimine surplusul ponderal ar prefera o slăbire fără pericole. De aceea, unii nutriționiști recomandă acest amestec interesant de ingrediente!

Este vorba de banalul ovăz, cunoscut deja pentru efectele sale miraculoase: consumul regulat de terci de ovăz este recomandat persoanelor cu colesterol mărit. De asemenea, oferă sațietate, fără multe calorii. Inclusiv unul dintre medicii români foarte cunoscuți îl recomandă cu căldură. Dr. Mihail Pautov are nenumărate materiale video care încurajează oamenii să consume terci de ovăz.

Britanicii îl numesc Oat-empic, potrivit Daily Mail. Fac un joc de cuvinte adorabil, înlocuind astfel denumirea Ozempicului.

Însă nutriționiștii îl recomandă într-un anume fel. Este vorba de un amestec super puternic, care ar arde grăsimile și ar accelera metabolismul.

Ei bine, iată despre ce este vorba. Ovăzul trebuie amestecat cu apă și cu un super ingredient care se află aproape în bucătăriile tuturor românilor. Este vorba de scorțișoară.

Ovăz cu scorțișoară jpg

Mulți temerari de pe rețelele de socializare au studiat efectele acestor ingrediente. Mulți dintre cei care au consumat ovăz fiert în apă cu scorțișoară și lămâie au revenit cu mărturisiri că într-adevăr au slăbit vizibil, după ce au consumat acest bol sățios și gustos. Poate înlocui cu succes o masă. O a doua masă formată din proteine de calitate (ouă, pește sau carne) și legume din belșug pot asigura nutrienții necesari unei zile, ajutându-te să slăbești, dacă ai nevoie.

Desigur sunt și medici care contrazic teoria Oat-empic / Ozempic, explicând că nu pot fi comparate.

Medicamentul acționează interferând cu semnalele dintre creier și intestin care vă anunță că nu vă mai este foame! Cei care slăbesc consumând acest bol de ovăz creează o legătură ”nerealistă” între medicament și aliment, doar fiindcă ovăzul asigură sațietatea, spune dr. Patel.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că bolul de ovăz nu vă va ajuta să pierdeți în greutate. Este chiar foarte indicat, eficient, gustos, printre variantele ideale de meniuri de dietă.

Foto: PixabayRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg