Îngrijire profesională la tine acasă (P)

Odată cu creșterea temperaturii, natura revine la viață, iar rutina de îngrijire poate suferi unele modificări. Din fericire, grație etnobotanicii și ingredientelor vegetale naturale, nu trebuie să așteptăm venirea primăverii pentru a ne însufleți zilele cu flori parfumate, benefice și pentru a ne bucura de o relație mai apropiată cu mama natură chiar la noi acasă.

Pentru a beneficia de o nutriție eficientă, bogată în vitamine, datorită colaborării dintre etnobotanică și industria cosmetică, împrejurimile noastre pot fi transformate într-o grădină înmiresmată și utilă.

Cercetările din acest domeniu vast numit etnobotanică oferă o cale modernă de descoperire a unor plante medicinale ce pot fi folosite în produsele de îngrijire. Având la bază aceste studii, Nu Skin a dezvoltat, pe lângă produsele clasice și extrem de eficiente, o gamă unică de produse, numită Epoch. Extractele vegetale naturale pe care le conține ne fac să ne simțim în mijlocul unei oaze pline de flori și miresme, chiar dacă, de cele mai multe ori, suntem în propria baie.

În funcție de caracteristicile tenului tău și nevoile zilnice, încearcă produsele din gama Nu Skin Epoch, dar și produse care s-au dovedit a fi „vedete“ în îngrijirea și protecția avansată a tenului.  Economisește timpul petrecut la salon și banii alocați tratamentelor folosind ceea ce multe vedete de la Hollywood au încercat:

Creamy Hydrating  Masque Nu Skin pentru femeile între 35 și 55 de ani. Acesta este un tratament menit să protejeze tenul împotriva deshidratării și efectelor mediului și să stabilească un echilibru în ceea ce privește nivelul de hidratare. Efectele benefice sunt datorate anumitor ingrediente cheie: saccharide isomerate, un complex de carbohidrați, extracte de cactus și pin pentru strălucire, lavandă, mușețel și salvie pentru a proteja tenul sensibil și uscat.

Radiance Mask Nu Skin pentru netezire și luminozitate este aliatul ideal pentru tenul însetat. Aceasta hidratează și calmează pielea, asigurându-i un aspect luminos. Este indicat să fie folosită de două ori pe săptămână, atât de bărbați, cât și de femei.

Epoch Glacial Marine Mud Nu Skin este salvatorul tenului în ceea ce privește reînnoirea celulară de suprafață. Acesta exfoliază celulele moarte și ajută, treptat, la regenerare. Cu peste 50 de minerale benefice în compoziție, inclusiv zinc și extracte marine, nămolul este ideal pentru a conferi pielii, atât femeilor, cât și bărbaților, teritoriul perfect pentru hidratare în profunzime.

FOTO: 123rf, Nu Skin

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA