Inna, dezbrăcată de câteva femei în noul videoclip

29 iunie, 2011
cb   official artwork jpeg

Cântăreaţa a realizat recent un material video pentru piesa „Club Rocker“, cu imagini extrem de provocatoare. Practic, artista se lasă dezbrăcată de câteva femei.

Cântăreaţa a realizat recent un material video pentru piesa „Club Rocker“, cu imagini extrem de provocatoare. Practic, artista se lasă dezbrăcată de câteva femei.

Curse ilegale de maşini, fabrici părăsite, decoruri underground, lupte, femei frumoase, dansuri lascive – pe toate le găsiţi în noul videoclip al Innei, care este o apariţie foarte sexy, îmbrăcată foarte sumar.

„Club Rocker“ face parte de pe viitorul album al artistei, „I am the Club Rocker“, iar regia videoclipului este semnată de Alex Herron.

image

Inna este primul artist român care s-a situat pe poziţia întâi într-un top realizat de celebra revistă americană Billboard, iar anul trecut a câştigat cinci premii la Romanian Music Awards. Ea a fost recompensată cu un disc de platină în Franţa, pentru vânzarea a 100.000 de unităţi ale albumului "Hot", dar şi cu un disc de aur în Olanda, pentru 25.000 de unităţi vândute ale aceluiaşi material discografic.

Urmăriţi mai jos videoclipul „Club Rocker“:

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg