Inna, o nouă piesă muy caliente

24 iunie, 2017
Inna feat Erik jpeg
image

După succesul  piesei “Gimme Gimme”, INNA revine cu un nou single care se numeşte “Ruleta”, colaborare cu Erik. Piesa a fost compusă de INNA, Erik, Breyan Isaac şi Marius Dia şi produsă de Marco & Seba şi David Ciente, aceeaşi echipă care a lucrat şi la single-ul anterior al artistei.

Videoclipul pentru “Ruleta” a fost filmat în România, în regia lui Barna Nemethi, cu care INNA a mai colaborat în trecut pentru “Good Time” feat. Pitbull, “In Your Eyes” feat. Yandel şi “Yalla”, iar DoP este Marius Apopei.

“Mă regăsesc foarte mult în această piesă, este foarte energică, e pozitivă şi sper să vă facă vara frumoasă. Îmi place din ce în ce mai mult să petrec timp în studio să compun şi fac echipă bună cu David Ciente, Marco & Seba”, a declarat INNA.

“Sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare şi sunt mândru că am putut să o fac cu un artist atât de renumit şi iubit de public cum este INNA. Mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect superb. Va fi o experienţă de neuitat. #WeGlobal, a spus Erik.Recente pe Ok! Magazine

Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg