INNA, primul concert în România, în 2016, la restaurantul NUBA

12 iulie, 2016
afis INNA Nuba jpeg

Pentru că aşa un subiect monden nu putea fi trecut cu vederea tocmai de către noi, am decis să vă anunţăm de cel mai exclusivist party din această vară, ce va avea loc joi în capitală.

image

După cum ne-a obişnuit înca din iarnă, restaurantul NUBA susţine o serie de petreceri săptămânale începând de miercuri şi până sâmbătă inclusiv astfel în cât NUBA a câştigat titlul de cea mai în vogă locaţie; cel mai căutat lounge-restaurant având cu certitudine cel mai mare număr de vizitatori săptămânali atât din rândul restaurantelor bucureştene cât şi de la malul mării, numărul total de clienţi ajungând aproape de 2500 pax / săptămână.

Joia aceasta, NUBA a decis să scrie istorie şi să aducă pe şceană pentru prima dată în 2016 în România, poate cel mai cunoscut cântăreţ român al tuturor timpurilor, INNA, alături de trupa şi dansatorii săi iar show-ul se anunţă a fi unul cu totul spectaculos.

image

Aşa cum probabil ştiti deja, petrecerile NUBA încep undeva după apusul soarelui, în jurul orei 22:00, debutează cu o cină asian-fusion precum specificul restaurantului iar mai apoi uşor uşor atmosfera devine vibrantă datorită dj-ului rezident, Dj UNKnown, muzica creşte în intensitate datorită, spiritul de petrecere începe să plutească în aer iar în cel mai hot moment al serii veţi avea parte de această surpriză din parte organizatorilor, concertul INNA.

Că tot am amintit de preparatele asian-fusion, trebuie să vă mărturisim că Chef Cătălin Petrescu ne-a declarat că a lucrat intens la reţete şi modul de preparare iar meniul nou deschisei terasa de vară de pe lacul Herastrau satisface orice exigenţă fiind cu mult îmbunătăţite faţă de perioada de deschidere a primei locaţii din zona Nordului.

Aşadar, totul la superlativ şi după cum v-am spus nu aveam cum să nu vă atragem atenţia asupra unui aşa eveniment într-o asa locaţie cu un renume de proporţiiRecente pe Ok! Magazine

Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
grup de oameni fericiti pe munte jpg
Gina Lollobrigida  GettyImages 913146518 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}