Inspirație pentru crearea unei grădini prietenoase cu musafirii

4 iulie, 2022
gradina jpg

Sezonul întâlnirilor la un pahar de vin sau la un grătar a sosit. Și ce loc mai bun pentru asemenea evenimente se poate găsi decât terasa ori grădina casei tale?

Dacă dorești să fii o gazdă bună la care lumea să revină mereu cu drag, transformă spațiul exterior într-un mediu prietenos cu musafirii, așa cum probabil este și livingul tău.

Zonă atrăgătoare de socializare

Nu se poate să inviți oameni la tine și să nu ai unde îi așeza. Setul de mobilier grădină pe care îl alegi va trebui să depindă de spațiul pe care îl ai la dispoziție și de bugetul tău. Cu atât de multe modele și culori, forme și materiale la dispoziție, cu siguranță vei găsi ceva potrivit cadrului pe care dorești să-l creezi și stilului grădinii tale.

Vezi și ce set de mobilă de exterior s-ar potrivi mai bine în context.

Poate vrei să creezi un colț mai intim unde să discuți cu prietenele de la clubul tău de lectură. O canapea confortabilă e tot ce ai nevoie, alături de o măsuță elegantă și de o etajeră din lemn. În cazul în care vrei să impresionezi invitații la o masă de prânz sau la o cină în exterior, alege un set cu scaune și masă asortate.

Iar dacă musafirii tăi sunt acolo pentru o petrecere distractivă de vară, vezi să aibă la dispoziție câteva șezlonguri comode sau un scaun balansoar suspendat.

Zonă îmbietoare de grătar și jocuri de societate

O vatră de foc sau un grătar poate reprezenta punctul de interes al unei grădini amenajate pentru întâlniri lejere și distractive. Asemenea elemente pot încălzi la propriu și la figurat o terasă sau un spațiu verde, creând un ambient plăcut de socializare.

Dacă beneficiezi de spațiu extins, poți alătura grătarului o masă exterior de picnic cu bănci din lemn. Alătură ansamblului  un bar de grădină unde poți stoca și servi băuturile preferate ale musafirilor pentru un efect scontat.

Accesorii colorate și simpatice pentru un efect hygge

Dacă deja te-ai hotărât la ce va servi în mare grădina ta privitor la primitul de oaspeți, adaugă și câteva note decorative pentru a întregi atmosfera. Pernuțe cu modele exotice sau în culori vibrante pot accesoriza frumos canapeaua de relaxare și scaunele de la masă. Un pled plăcut la atingere într-o nuanță luminoasă poate decora scaunul balansoar.

Un covoraș de exterior plasat în zona de luat masa va complimenta spațiul. Șiragurile de lumini discrete, felinarele stilizate sau suporturile de lumânări și vazele cu flori de sezon pot și ele întregi aspectul unei grădini îmbietoare și prietenoase cu musafirii.

Acestea au fost doar câteva idei despre cum să amenajezi grădina astfel încât să devină un loc primitor pentru prietenii tăi.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg