Bogdan Ionescu de la "Insula iubirii" îşi revarsă frustrările de concurent din postura de ispită

17 mai, 2022

Din dorinţa de-a provoca reacţia unei concurente, noua ispită a dat frâu unor porniri provocate de ce i s-a întâmplat când era în postura de concurent.

bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares 5 jpg

Bogdan Ionescu a revenit la "Insula iubirii" pentru a-şi demonstra că a evoluat, că s-a maturizat şi că l-a lăsat în urmă pe acel Bogdan care, în sezonul al patrulea al emisiunii, era trădat de iubită, apoi minţit şi recâştigat, doar pentru a fi din nou trădat.

Numai că acest nou Bogdan Ionescu nu şi-a rezolvat chiar toate problemele cu stima de sine, de vreme ce a explodat în faţa unei concurente din acest sezon, căreia i-a aruncat în faţă că partenerul ei este un "fătălău" - exact postura în care era văzut şi el de către ispitele masculine în ediţia în care a mers în Thailanda însoţit de logodnica sa, Hannelore. Asta deşi intenţia cu care a început noul sezon din postura de ispită era clară: "În momentul acesta, sunt cea mai bună versiune a mea. Din experienţa trăită în sezonul 4 am învăţat foarte multe: să nu mai judec oamenii, să încerc să fiu mai degajat, să am încredere în mine, să mă exteriorizez aşa cum sunt. Multă lume n-o face şi nici concurenţii n-o fac, momentan. Am fost atât de constrâns în relaţia pe care am avut-o şi m-am lăsat constrâns atât de mult, încât nu mi-am dat seama. Şi, când am renunţat în sfârşit, atunci au început lucrurile să meargă, pe toate planurile".

Acum, însă, izbucnirea sa faţă de Cerasela ne facem să credem că mai există acolo unele frustrări cu car Bogdan mai are de luptat. "Lasă-mă, frate, că şi al tău e fătălău! Dacă erai femeia mea şi eu vedeam că dansezi şi te lingi cu alte femei, erai pa! Deci, scuză-mă, dar Rareş este un fătălău! Tu trebuie să-ţi revizuieşti un pic comportamentul. Nu ai respect faţă de el. Când pretinzi că eşti o femeie într-o relaţie, nu faci anumite lucruri, fata mea! Nu te destrăbălezi pe-aicea, după care te ducimai încolo şi plângi cinci minute", i-a strigat Bogdan Ceraselei, într-un moment în care o altă concurentă, Cristina, îi spunea acesteia că are un vibe negativ.

Şi Bogdan a continuat tirul criticilor: "Care dintre noi zece ar fi acceptat să faci ceea ce tu ai făcut? Îţi zic eu, niciunul. Dar contează dacă l-ai înşelat? Dacă erai gagică-mea erai pa! (Dacă el acceptă asta, n.r.) înseamnă că e fătălău, nu e în stare să-şi găsească altă femeie!".

Din păcate, rezultatul acestui tir a fost că Cerasela s-a simţit jignită şi a plecat plângând în casă.

"O femeie care n-are încredere în ea nu se sărută cu altă femeie, de faţă cu zece bărbaţi străini, nu dansează twerk pe masă în faţa a zece bărbaţi străini. Pe lângă aceşti zece bărbaţi, să nu uităm că ne vede o ţară întreagă. Din spusele Ceraselei, Rareş ştie totul despre Cerasela, dar din punctul meu de vedere, nu ai cum să accepţi atâtea lucruri", şi-a completat Bogdan Ionescu poziţia la testimoniale, dând de înţeles că poate ar fi trebuit să fie mai vigilent şi mai ferm, atunci când Hannelore a făcut acelaşi lucru cu Andi Constantin.

Un alt coleg, tot ispită, Dinu Popescu, şi-a spus părerea de psiholog, confirmând că aceste frustrări există undeva: "Bogdan, din punctul meu de vedere, sare şi el calul, uneori. El susţine că o face ca să provoace show. Acum, eu îl înţeleg, pentru că ultima oară când a fost aici, simte că telespectatorii l-au văzut şi l-au plasat în postura unui fătălău, pentru că fix asta îi spune Ceraselei, "Şi eu am fost un fătălău aici", şi cumva simte nevoia să se răcorească fiind pe această insulă, de data asta, din postura de ispită."



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg