Bogdan Ionescu de la "Insula iubirii" îşi revarsă frustrările de concurent din postura de ispită

17 mai, 2022

Din dorinţa de-a provoca reacţia unei concurente, noua ispită a dat frâu unor porniri provocate de ce i s-a întâmplat când era în postura de concurent.

bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares 5 jpg

Bogdan Ionescu a revenit la "Insula iubirii" pentru a-şi demonstra că a evoluat, că s-a maturizat şi că l-a lăsat în urmă pe acel Bogdan care, în sezonul al patrulea al emisiunii, era trădat de iubită, apoi minţit şi recâştigat, doar pentru a fi din nou trădat.

Numai că acest nou Bogdan Ionescu nu şi-a rezolvat chiar toate problemele cu stima de sine, de vreme ce a explodat în faţa unei concurente din acest sezon, căreia i-a aruncat în faţă că partenerul ei este un "fătălău" - exact postura în care era văzut şi el de către ispitele masculine în ediţia în care a mers în Thailanda însoţit de logodnica sa, Hannelore. Asta deşi intenţia cu care a început noul sezon din postura de ispită era clară: "În momentul acesta, sunt cea mai bună versiune a mea. Din experienţa trăită în sezonul 4 am învăţat foarte multe: să nu mai judec oamenii, să încerc să fiu mai degajat, să am încredere în mine, să mă exteriorizez aşa cum sunt. Multă lume n-o face şi nici concurenţii n-o fac, momentan. Am fost atât de constrâns în relaţia pe care am avut-o şi m-am lăsat constrâns atât de mult, încât nu mi-am dat seama. Şi, când am renunţat în sfârşit, atunci au început lucrurile să meargă, pe toate planurile".

Acum, însă, izbucnirea sa faţă de Cerasela ne facem să credem că mai există acolo unele frustrări cu car Bogdan mai are de luptat. "Lasă-mă, frate, că şi al tău e fătălău! Dacă erai femeia mea şi eu vedeam că dansezi şi te lingi cu alte femei, erai pa! Deci, scuză-mă, dar Rareş este un fătălău! Tu trebuie să-ţi revizuieşti un pic comportamentul. Nu ai respect faţă de el. Când pretinzi că eşti o femeie într-o relaţie, nu faci anumite lucruri, fata mea! Nu te destrăbălezi pe-aicea, după care te ducimai încolo şi plângi cinci minute", i-a strigat Bogdan Ceraselei, într-un moment în care o altă concurentă, Cristina, îi spunea acesteia că are un vibe negativ.

stanga
dreapta
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau jpg
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares jpg
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares  2jpg jpg
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela jpg
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares 4 jpg
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares  3 jpg
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares 5 jpg
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares 6 jpg
bogdan Ionescu Insula iubirii fatalau Cerasela Rares 7 jpg

Şi Bogdan a continuat tirul criticilor: "Care dintre noi zece ar fi acceptat să faci ceea ce tu ai făcut? Îţi zic eu, niciunul. Dar contează dacă l-ai înşelat? Dacă erai gagică-mea erai pa! (Dacă el acceptă asta, n.r.) înseamnă că e fătălău, nu e în stare să-şi găsească altă femeie!".

Din păcate, rezultatul acestui tir a fost că Cerasela s-a simţit jignită şi a plecat plângând în casă.

"O femeie care n-are încredere în ea nu se sărută cu altă femeie, de faţă cu zece bărbaţi străini, nu dansează twerk pe masă în faţa a zece bărbaţi străini. Pe lângă aceşti zece bărbaţi, să nu uităm că ne vede o ţară întreagă. Din spusele Ceraselei, Rareş ştie totul despre Cerasela, dar din punctul meu de vedere, nu ai cum să accepţi atâtea lucruri", şi-a completat Bogdan Ionescu poziţia la testimoniale, dând de înţeles că poate ar fi trebuit să fie mai vigilent şi mai ferm, atunci când Hannelore a făcut acelaşi lucru cu Andi Constantin.

Un alt coleg, tot ispită, Dinu Popescu, şi-a spus părerea de psiholog, confirmând că aceste frustrări există undeva: "Bogdan, din punctul meu de vedere, sare şi el calul, uneori. El susţine că o face ca să provoace show. Acum, eu îl înţeleg, pentru că ultima oară când a fost aici, simte că telespectatorii l-au văzut şi l-au plasat în postura unui fătălău, pentru că fix asta îi spune Ceraselei, "Şi eu am fost un fătălău aici", şi cumva simte nevoia să se răcorească fiind pe această insulă, de data asta, din postura de ispită."Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg