Întâmpină vara cu accesorii de sezon Meli Melo, de la 2.49 RON!

15 mai, 2014
a3 jpeg

Pentru că este sezonul reducerilor şi reprizelor de smart shopping, Meli Melo ţi-a pregătit surprize şi preţuri începând de la 2.49 RON. Alege din multitudinea de accesorii şi bijuterii de sezon, cu discount-uri care îţi taie respiraţia!

Pentru că este sezonul reducerilor şi reprizelor de smart shopping, Meli Melo ţi-a pregătit surprize şi preţuri începând de la 2.49 RON. Alege din multitudinea de accesorii şi bijuterii de sezon, cu discount-uri care îţi taie respiraţia!

Coliere, brăţări, cercei, inele, pălării de soare, genţi încăpătoare dar şi plicuri de zi sau de seară, eşarfe dar şi portofele bine compartimentate.

Alege din pălăriile cu boruri largi sau înguste, colorate sau natur, la preţul unic de 14.99 lei şi fii pregătită pentru întâmpinarea razelor puternice ale soarelui!

Bijuteriile colorate, statement sau discrete, cu preţuri începând de la 2.99 lei se vor afla, cu siguranţă, pe lista ta interminabilă, de shopping.

Eşarfele multicolore, cu imprimeuri florale sau uni trebuie să se regăsească printre accesoriile garderobei tale! Alege din modelele disponibile la preţuri de la 9.99 lei!

O geantă încăpătoare, în stil shopper, dar şi plicul de seară sau de zi, nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei fashioniste, mai ales acum când le poţi alege din modelele disponibile de la 19.99 lei!

Alege şi un portofel multicompartimentat, de la 9.99 Ron!

image

Prinde-ţi părul cu accesorii de par chic. În cadrul Festivalului preţurilor mici de la Meli Melo, vei găsi modele care se potrivesc stilului tău, la preţuri începând cu 2.49 lei: bentiţe elastic, multicolore, dar şi fixe, agrafe, clame, fundiţe dar şi accesorii de păr elegante, pentru ţinute spectaculoase.

Nu contează că te grăbeşti şi le vrei la tine acasă cât mai repede. Comanda ta online va ajunge rapid! Iar pentru că ai déjà o listă destul de lungă, transportul va fi din partea lor (pentru comenzi de peste 100 lei).

Go smart shopping!



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg